3.7 büyüklüğündeki en güçlüsü

ahmetbeyler

New member
10 Mayıs 2024, 17:03

Mesafenin kısa olması korkuyu ve endişeyi artırdı. Deprem Napoli'de de hissedildi, Pozzuoli'deki okullar boşaltıldı

Campi Flegrei, dört dakikada üç sarsıntı: En güçlüsü 3,7 büyüklüğünde - fotoğraf 2

Tgcom24

Merkez üssü Pozzuoli – Vezüv Gözlemevi'nin sismografları, merkez üssü Pozzuoli Körfezi'nde 2,6 kilometre derinlikte olan 3,7 büyüklüğündeki ilk depremi, merkez üssü yine denizde olan 3,7 büyüklüğündeki ikinci depremi ise 3,7 kilometre derinlikte kaydetti. Sabah saatlerinde, ilk merkez üssü Solfatara bölgesinde ve ikincisi de Pozzuoli Körfezi'nde olmak üzere her ikisi de 1,5 büyüklüğünde iki küçük yersel olay kaydedilmişti.

Vatandaşlar arasında panik – Pozzuoli'deki ve Phlegraean bölgesinin büyük bir kısmındaki birçok okul, öğrencilerin ve öğretim personelinin dış meydanlara akmasına izin vererek güvenlik protokollerini uygulamaya koydu. Pozzuoli belediye başkanı GiGi Manzoni sosyal medyada bizi sakinliğimizi kaybetmemeye davet ediyor. “Sizin korkularınız benim korkularımdır. Sizin endişeleriniz benim ve tüm konseyimin endişeleridir. Bu basit değil, biliyorum.”

Şok Napoli'de de hissedildi – Tellürik hareket, yalnızca Phlegraean bölgesinde değil, aynı zamanda Napoli'nin Bagnoli, Fuorigrotta, Agnano, Vomero ve Arenella gibi çok sayıda mahallesinde de halk tarafından belirgin bir şekilde hissedildi.

İlgili