Agrigento'da ölen kadınların kızı: “Annem yandı”

ahmetbeyler

New member
05 Ocak 2024 19:56

Diğer kadın ise kanlar içinde ölü bulundu. Ev alt üst oldu, manzarayı görenler tüyler ürperten görüntülerden bahsetti

İtfaiye ekipleri, gece Vicolo Avenia'da çıkan yangına müdahale ettikten sonra kadının cesedini buldu. Kısa bir süre sonra, 58 yaşındaki ikinci kadın Da Vinci aracılığıyla ölü bulundu. Delia Zarniscu, kan gölündeydi. Ev alt üst olurken, manzarayı görenler dehşet verici görüntülerden bahsetti.

Kameralara “Öğleden Sonra Beş” Maria Rus'un kızı, kendisi ve ailesi için art arda yaşanan acı dolu bu son saatleri anlattı: “Onu duydum (annesi, Ed) öğleden sonra ve ondan bir daha haber alamadım. Dün konuşmadık ve bu yüzden ertesi gün ona uğramayı düşündüm, dedi kadın Canale 5 programında. Bunun yerine bu sabah yakındaki dükkânı olan bayan beni aradı ve şöyle dedi: Annene ne olduğunu bilmiyor musun? Bana onu dövdüklerini söyledi ve ben de onu hastaneye götürmem gerektiğini düşündüm. Ama o bana şöyle cevap verdi: O öldü. Ona inanmadım ve buraya geldim ama beni içeri almadılar, sadece bir süre pencereden dışarı baktım. ve kömürleşmiş olduğunu gördüm. Sonra beni götürdüler, çünkü kendimi kötü hissettim“.

Her iki kurban da Rumen vatandaşı, birbirlerini tanıyorlar ve aynı tanıdıklara sahiplerdi. Zarniscu, diğer kurbanın kızı gibi Naro'lu bir adamla evlenecekti. Via Da Vinci'deki cinayetten önce kadın sokakta saldırıya uğradı. Polis çok sayıda kişinin kayıtlarını ele geçirdi video gözetim sistemleri iki kadının öldürüldüğü bölgede. Naro Belediyesi'nin pek çok sistemi çalışmıyor. Ancak bazı özel kameralar aktif durumda ve iki alanı da kapsayacak.