Ana Obregon, 68 yaşında anne ve büyükanne: belki bir çocuk da gelir

ahmetbeyler

New member
Oyuncu, Aless’in istediği gibi bebeğe Ana adını verdi, şunları söyledi: “İlk kızıma senin adını Ana koyacağım anne”. Ana Obregon, bebeğin doğumuna giden “uzun yolculuğu” anlatacağını da duyurdu. bir kitapta. Ve doğmamış çocuğun cinsiyetini seçmek mümkün olmasa bile, başka bir çocuğa hamile kalmaya hazır olacağını. “Bir yumurta donörü var-burada açıkladı-e lo que toca, toca“.

Ana Obregon’un sözleri

Obregon, ölen oğluyla ideal bir şekilde konuşarak, “Seni kanserden kurtaracağıma yemin ettim ve seni yüzüstü bıraktım,” dedi. “Sana kızını doğuracağıma söz vermiştim ve şimdi kucağıma aldım. Ona sarılınca tarif edilemez bir duygu hissediyorum çünkü sana yeniden sarılıyorum. Yemin ederim ona bakacağım. Vermek zorunda olduğum sonsuz sevgiyle ve cennetten gelen sen bana yardım edeceksin”. Tercüman, “Döndüm. Dirildim. Yeniden doğdum. 13 Mayıs 2020’de öldüm ve 20 Mart 2023’te yeniden doğdum, doğru” diye ekledi tercüman. “Bu kadar acıdan sonra sıra bende” diyerek bebek bezleri, şişeler ve fiyonklar arasında fotoğrafçılara “hepsi kolonya kokulu, ne güzel” poz verdi.

Tartışmalar ve yorumlar

Yasal olarak kızı olan kendi biyolojik torununu doğurma seçimi, İspanya dışında bile hararetli tartışmalara yol açtı. Kadının olayı Instagram’da duyurduğu gönderiye yapılan binlerce yorum, çoğunlukla sert eleştiriler. “Kadınların rahmini bile fetheden” “azami ifadesiyle ultra kapitalizmi” kınayanlar olduğu kadar, Ana Obregon’un durumun tüm risklerini üstlenerek çocuk olma hayalini gerçekleştirme cesaretini alkışlayanlar da var. 68 yaşındaki kadına göre, merkez sol hükümetin savunmasız durumdaki kadınların olası bir sömürü biçimi olarak uygulamaya açıkça karşı çıktığı, evde ve Avrupa’da taşıyıcı annelik tartışması “saçma”. Miami’den aktris, “Burada çok normal bir şey olarak görülüyor” dedi.