Andrea Favero'nun annesi Padua'da üst geçitten atıldı: "Onun böyle bir şey yapmış olması bana imkansız görünüyor.”

ahmetbeyler

New member
Ben onun annesiyim bu yüzden onun böyle bir şey yapmış olması bana imkansız görünüyor“. Yani “Öğleden Sonra Beş“annesi Andrea FaveroOrtağı Giada Zanola'yı A4 otoyolu üst geçidinden iterek öldüren adam, Vigonza (Padua). Bir annenin olanları kabullenmesi zordur ve Favero'nun aklına kendiliğinden şu soru gelir: “Nerede hata yaptım?“, röportaj yapılan kadına soruyor Kanal 5 şu an için bekleyen ve bu hareketin nedenlerini anlamak isteyen kişi.

Benim için dünyanın sonu geldi demeliyim – diye devam ediyor yeğenini düşünmeden edemeyen kadın – sadece üç yaşında bir çocuğum var ve kesinlikle endişelenmem gereken tek şey bu”. Giada ZanolaTorununun 34 yaşındaki annesi ve oğlunun partneri şöyle diyor: “Çok çalışan, çok iyi bir insandı.”

3 yaşında çocukları olan çift, bir süredir kriz yaşıyordu. Polisin yeniden yapılandırmasına göre cinayet, ikilinin evlerinden çok da uzak olmayan Vigonza'da otoyolun üzerindeki köprüdeyken yaşadıkları tartışmanın doruğunda meydana geldi. Bazı arabalar cesetten kaçmayı başardı, ardından kadına bir kamyon ölümcül bir şekilde çarptı. Olaydan önceki saatleri yeniden yapılandıran Polstrada ve Flying Squad memurları, bilimsel polisle birlikte, trajedinin bir cinayet hipotezi olmasına yol açan unsurları buldu. Savcı daha sonra polis ofisine giderek 39 yaşındaki kişiyi sorguya çekti ve sonunda polisin uyguladığı bir önlemle kasten cinayet zanlısının tutuklanmasını emretti.