Areu bilgi servisi yeniden düzenlenecek

ahmetbeyler

New member
Ulusal Gazeteciler Cemiyeti başkan yardımcısı Angelo Luigi Baguini’ye, Lombardiya bölgesel teşkilatı Riccardo Sorrentino’ya, Lombard Gazeteciler Cemiyeti başkanı Paolo Perucchini’ye, Gruppo Cronisti Lombardi’nin başkanı ve başkan yardımcısına, Fabrizio Cassinelli ve Giuseppe Spatola, Bertolaso’nun altını çizerek, “Hemen açıkladım. bildirim hakkını engelleme niyeti hiçbir zaman söz konusu olmamıştır.Areu’nun misyonunun vatandaşlara yardım sağlamak olduğunu ve Lombardiya tarafından şimdiye kadar sunulan hizmetin ulusal panoramada bir unicum’u temsil ettiğini hatırlarken”.

“Hiçbir Bölge böyle bir araca sahip değil. Ne yazık ki, gazetecilerin kategori tarafından sağlanan sözleşmeye bağlı tanınma olmadan çok sık çalıştıkları çevrimiçi bilgi sitelerinin ortaya çıkmasıyla, haberleri işleme sürelerinin uzlaşmayı büyük ölçüde azalttığını gördük. bazı durumlarda, gerçeklerin gerçekliğini ve bilgilerin eksiksizliğini tespit etmek için”.

Komiser, “Bunun ışığında, Areu tarafından oluşturulan aracın Lombardiya’daki tüm medya için büyük önem taşıdığının bilincinde olarak, muhataplarımdan basitçe şunu istedim: iki hafta bekle yerinde kurtarmadan acil serviste görev almaya kadar tüm acil durum sistemi ile onlara daha tutarlı bir hizmet verebilmek, tam olarak daha güvenilir ve kapsamlı iletişim sağlayabilmek için” dedi.

“Yalnızca bu da değil, aynı zamanda Areu’nun sunduğu hizmeti ulusal topraklara yayma olasılığını doğrulayarak önümüzdeki birkaç gün içinde Sağlık Bakanı Orazio Schillaci ile bu konuyu konuşacağımı da onlara bildirdim. portala geçici olarak erişilemez hale getiren değişikliklerin ardından, Tarikat’ın ve gazeteciler sendikasının temsilcilerine, bu arada gazetecilerin kurtarma operasyonlarıyla ilgili bilgilere erişmesine izin vermek için Areu’ya özel telefon hatları ayırma yetkisi verdiğimi de bildirdim. her halükarda yapılır”.

“Bu sabahki toplantıda katılımcılar tarafından da kabul edilen bu kadar açıklığın ışığında, az önce yayınladıkları basın açıklamasını okumak beni endişelendiriyor. kesinlikle yanlış beyanlar gerekli değişiklikler tamamlandıktan sonra portalı yeniden açma niyetimi tamamen göz ardı ederek ‘Sağlık Bakanı ve Gizlilik Garantörü ile yeniden açıp açmayacağıma ve nasıl açacağıma karar vermeden önce değerlendirmem’ gerektiği gibi.

“Bu noktada muhataplarımın asıl başvurdukları haber hakkı bu mu merak ediyorum. Ayrıca bunu okumak ‘yeni bölge liderlerinin sağlık konusuna ilk müdahalesi’ olacağı için. , yalan söylemenin yanı sıra, ne yazık ki, haber verme hakkıyla hiçbir ilgisi olmayan karakterleri varsaymak, yüzleşmenin tonunun nasıl olduğunu gösteriyor”, diye bitirdi Bertolaso.