Görüntüleri net bir şekilde saklayın ve hızla bulun – Adobe Lightroom size burada yardımcı olabilir. Size mükemmel şekilde uyan bir sistemi nasıl geliştirebileceğiniz konusunda tavsiyeler veriyoruz.
okuma zamanı:
31 dakika
Cebinde kaydetmek
Duyuru
Adobe Lightroom, görüntülerin ham olarak geliştirilmesine ek olarak bunların yönetilmesine de olanak tanır. Ancak programla başlarsanız, önce mevcut tüm görselleri içe aktarırsanız ve daha sonra devam etmek isterseniz, çok geçmeden veri kaosuyla karşı karşıya kalırsınız. Bu nedenle birçok kullanıcı, programla verilerini en iyi nasıl yönetebileceklerini merak ediyor. Bazı seçenekler basit ve kullanışlı görünebilir ancak zamanla yabancılaşma riski vardır.
Bu yazıda Lightroom Classic’te veri yönetiminin temel yapısını açıklamak ve bazı örnekler kullanarak bunu kendim nasıl yönettiğimi size göstermek istiyorum. Altın bir yol olmadığını belirtmek benim için önemli. Herkes hangi iş akışının kendisi için uygun olduğunu kendisi bulmalıdır.
Bu çok karmaşık olmamalı ve her zaman anlaşılabilir olmalıdır. Yüzbinlerce fotoğrafın yer aldığı kitaplığınızda yıllar sonra bile gezinmenin tek yolu budur.
Giderek daha fazla bilgi.
Bilgisayar ve teknoloji için dijital abonelik.
Aya ÜCRETSİZ başlayın
Şimdi ÜCRETSİZ deneyin ve okumaya devam edin!
Zaten Haberler+ abonesi misiniz?
Kaydolun ve okuyun
Şimdi kaydolun ve makaleyi hemen okuyun
Haberin Sonu
bu fotoğrafçılık değil
Haber Bülteni
Fotoğraf raporları, kampanyalar ve etkinlikler: c’t fotoğrafçılık bültenine abone olun.
E-posta adresi
Transit prosedürü ve iptal seçeneklerine ilişkin ayrıntılı bilgiyi veri koruma beyanımızda bulabilirsiniz.
Duyuru
Duyuru
okuma zamanı:
31 dakika
Cebinde kaydetmek
Duyuru
Atölye: Adobe Lightroom’da görüntüleri anlamlandırma
Katalog ve ham fotoğraf verileri
Fotoğrafları içe aktar
resim seçimi
koleksiyonlar
Anahtar kelime
Lightroom Classic’i Lightroom CC ve Mobile ile senkronize edin
Adobe Lightroom, görüntülerin ham olarak geliştirilmesine ek olarak bunların yönetilmesine de olanak tanır. Ancak programla başlarsanız, önce mevcut tüm görselleri içe aktarırsanız ve daha sonra devam etmek isterseniz, çok geçmeden veri kaosuyla karşı karşıya kalırsınız. Bu nedenle birçok kullanıcı, programla verilerini en iyi nasıl yönetebileceklerini merak ediyor. Bazı seçenekler basit ve kullanışlı görünebilir ancak zamanla yabancılaşma riski vardır.
Bu yazıda Lightroom Classic’te veri yönetiminin temel yapısını açıklamak ve bazı örnekler kullanarak bunu kendim nasıl yönettiğimi size göstermek istiyorum. Altın bir yol olmadığını belirtmek benim için önemli. Herkes hangi iş akışının kendisi için uygun olduğunu kendisi bulmalıdır.
Bu çok karmaşık olmamalı ve her zaman anlaşılabilir olmalıdır. Yüzbinlerce fotoğrafın yer aldığı kitaplığınızda yıllar sonra bile gezinmenin tek yolu budur.
Giderek daha fazla bilgi.
Bilgisayar ve teknoloji için dijital abonelik.
- Tüm özel testler, kılavuzlar ve arka plan bilgileri
- Tüm dergiler için tek abonelik: C’t, iX, MIT Technology Review, Mac & i, Make, c’t Photography’yi doğrudan tarayıcınızdan okuyun
- Risk yok: ilk ay ücretsiz, ardından aylık 9,95 €’dan başlıyor. Dergi aboneleri daha da ucuza okuyor!
Aya ÜCRETSİZ başlayın
Şimdi ÜCRETSİZ deneyin ve okumaya devam edin!
Zaten Haberler+ abonesi misiniz?
Kaydolun ve okuyun
Şimdi kaydolun ve makaleyi hemen okuyun
Haberin Sonu
Atölye: Adobe Lightroom’da görüntüleri anlamlandırma
Katalog ve ham fotoğraf verileri
Fotoğrafları içe aktar
resim seçimi
koleksiyonlar
Anahtar kelime
Lightroom Classic’i Lightroom CC ve Mobile ile senkronize edin
bu fotoğrafçılık değil
Haber Bülteni
Fotoğraf raporları, kampanyalar ve etkinlikler: c’t fotoğrafçılık bültenine abone olun.
E-posta adresi
Transit prosedürü ve iptal seçeneklerine ilişkin ayrıntılı bilgiyi veri koruma beyanımızda bulabilirsiniz.
Duyuru
Duyuru