“Bu dönem ulaşmak istediğimiz gayeler var”

bencede

New member
Fenerbahçe’nin yeni transferi Portekizli Bruma, kısa müddette tam performansına ulaşacağını söylemiş oldu.
Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanın akabinde düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 27 yaşındaki atak oyuncusu, “Kendi potansiyelimi biliyorum. Öncelik olarak amacım ekibe yardım etmek. Yavaş yavaş yüzde yüzüme ulaşacağıma inanıyorum. Bizim için değerli olan şey birinci resmi maça en düzgün biçimde hazır olmak. Bunun için en üst düzeyde çalışmaları sürdürüyoruz.” sözlerini kullandı.
Yeni dönem için çalışmalara başladıklarını ve değerli maksatlara ulaşmak istediklerini vurgulayan Bruma, şu biçimde devam etti:
“Hep birlikte yeni döneme başladık. Grup sahiden çok güzel bir biçimde çalışıyor. Bu dönem ulaşmak istediğimiz gayeler var, bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni bir sistemle oynuyorum, alışmaya çalışıyorum. Yeni ekip arkadaşlarım var, onlara da alışmam gerekiyor. Vakit ilerledikçe her şey yoluna girecektir. Türkiye’ye birinci geldiğimde fazlaca gençtim, şu an daha deneyimliyim. Hem saha içi, hem saha haricinde daha olgunum. Güzel bir yolda olduğumu düşünüyorum.”
“Fenerbahçe büyük bir kulüp”
Bruma, transfer sürecinde teknik yönetici Jorge Jesus’un kıymetli bir rolü olduğunu lisana getirdi.
Jesus’un kendisini aradığını ve ekipte görmek istediğini anlatan Bruma, kelamlarını şu biçimde tamamladı:
“Transfer sürecimde hocamızdan bir telefon aldım. Kendisi beni istediğini söylemiş oldu ve kulübün maksatlarından bahsetti, bende gelmek istedim. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Ekibe yardım etmek için buradayım. Umarım oyuncular en yeterli performansında olur ve amaçlarımıza ulaşırız. Ben burada vaatler vermek istemiyorum. Çalışmalarımı en uygun biçimde sürdürüp maksatlara ulaşmak istiyorum. Taraftarlar oyun tarzımı biliyor, yavaş yavaş performansıma ulaşacağım.”