“Bu sene Üstün Lig’de çalışmamızın karşılığını alacağız”

bencede

New member
Süper Lig’in yeni kadrolarından İstanbulspor’un forvet oyuncusu İbrahim Yılmaz, genç bir gruba sahip olduklarını ve oynadıkları oyunun karşılığını bu sene alacaklarına inandığını söylemiş oldu.
Bolu Dağı’ndaki otelde yeni dönem hazırlıklarını sürdüren sarı-siyahlı ekibin 28 yaşındaki oyuncusu İbrahim, kamp periyodu ve yeni dönem beklentileri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
İstanbul’da başlayan hazırlıkların Bolu’da devam ettiğini anlatan İbrahim, “En güzel biçimde çalışıyoruz. Hocalarımız bize yüklemeleri yapıyor. Burada hazırlık maçlarımız olacak. Onlarda da en uygun biçimde performans verip 5 Ağustos’ta başlayacak Muhteşem Lig’e en güzel biçimde hazırlanıyoruz.” dedi.
İbrahim Yılmaz, dönemi en başarılı biçimde geçirmek istediklerini lisana getirerek, “Şu anda amaç belirlemek için epey erken lakin biz en güzel biçimde çalışıyoruz. Genç gruba sahibiz. Bir sistemi oynuyoruz, alanda bir dizilişimiz var. Bunun da karşılığını bu sene Muhteşem Lig’de alacağımızı düşünüyoruz. İnşallah ortamıza katılacak yeni transferlerle bir arada daha düzgün kadro olacağız.” diye konuştu.
“Bu lige epeyce renk katacağımızı düşünüyorum”
İstanbulspor’un Üstün Lig’de bir pahasının olacağını söz eden tecrübeli futbolcu, şunları kaydetti:
“İstanbulspor, her vakit 1. Lig’e renk vermiştir, Muhteşem Lig’e de renk vereceğini düşünüyorum. Zira ortamızda fazlaca genç oyuncular var ve oynadığımız oyunda bir oyun anlayışımız var. Bu lige hayli renk katacağımızı düşünüyorum. Şu anda daha transfer yapmadık ancak illa ki yeni transferler gelecektir ortamıza. Natürel ki yıllardir birlikte oynamamızın bir avantajı olacak grup halinde ancak ortamıza katılacak kaliteli oyuncularla daha düzgün ekip haline geleceğimizi düşünüyorum.”
İbrahim, Muhteşem Lig’de sayıları çoğalan İstanbul kadrolarının birtakım bölümlerce olumsuz eleştirilmesine de değinerek, bu mevzuda kimsenin şikayet etme hakkı olmadığını, işini yanlışsız yapan her kulübün lige çıkabileceğini söylemiş oldu.
Taraftarlara da davette bulunan İbrahim Yılmaz, “İstanbulspor’u desteklemeye devam etsinler. Daha fazlaca desteklesinler zira İstanbul’un grubu, ismi üstünde İstanbulspor. Harika Lig’e çıktığımız için bu sene maçlarımıza daha fazla ilgi olacağını düşünüyorum. Tüm taraftarları statlara bekliyoruz.” dedi.