Çıplak fotoğrafçılık video atölyesi: büyüleyici bir görüntünün kuralları
Farklı varyasyonları deneyin
Bu gönderi, çıplak fotoğrafçılıkta poz vermeyle ilgili bir dizinin sonuncusu. İnsan fotoğrafçısı Pascal Beatens, farklı vücut bölümlerinin duruşunun görüntünün söylediklerini nasıl etkilediğini anlattı. Pozlarla ilgili bu küçük diziyi sonlandırmak için fotoğrafçı, model Chiara ile bir seans gösteriyor. Bunu nasıl yaptığından bahsediyor ve bazı örnek fotoğraflar gösteriyor.
Pascal Beatens: Son birkaç bölümde belirli bir atmosfer yaratmaya çalıştım. Bu sözlü olmayan iletişim yoluyla oldu, çok az konuşma oldu veya hiç konuşma olmadı. Modelle vücut dili ve göz teması kurarak bir fotoğrafçı olarak fotoğrafım için istediğim havayı yarattım. Elbette, modeli bir süredir tanıyorsanız daha kolaydır, ancak ilk kez fotoğrafını çektiğiniz kişilerle de çalışır.
Ruh hali diğer her şeyin temelidir. Böylece bir fotoğrafçı olarak, fotoğrafını çekmek istediğiniz görüntüyü aramaya başlayabilirsiniz. Model içe dönük veya dışa dönük görünebilir. Biraz çeşitlendirdim ve ikisini de resimledim.
Giderek daha fazla bilgi.
BT ve teknoloji için dijital abonelik.
- Tüm özel testler, kılavuzlar ve arka plan bilgileri
- Tüm dergiler için tek abonelik: Doğrudan tarayıcınızda c’t, iX, MIT Technology Review, Mac & i, Make, c’t photography okuyun
- Risk yok: ilk ay ücretsiz, ardından aylık 9,95 €’dan başlayan fiyatlarla. Dergi aboneleri daha da az okuyor!
Aya ÜCRETSİZ başlayın
Şimdi ÜCRETSİZ deneyin ve okumaya devam edin!
Zaten bir Haberler+ abonesi misiniz?
Kaydolun ve okuyun
Şimdi kaydolun ve makaleyi hemen okuyun
Haberin Sonu