City Planet video atölyesi: Kentsel bir ortamda dikey fotoğrafçılık

Adanali

New member
Bu yazı yüksek gidiyor. Yüksek irtifalarda geniş açılı bir lensle nelerin mümkün olduğunu ve neden denemeye değer olduğunu gösteriyoruz.

okuma zamanı:

5 dakika

cebinde bilgisayarınıza kaydedin

(Resim: FotoTV.)

Duyuru

1. City Planet video atölyesi: Kentsel bir ortamda dikey fotoğrafçılık

2. teçhizat

3. Kayıt

Bu yazıda Stefan Schäfer sizi Dubai’ye götürüyor ve yüksek binaların dikey fotoğraflarını nasıl çekeceğinizi ve bunları nasıl düzgün bir şekilde tasarlayacağınızı gösteriyor. Yükseklere çıkan bu yolculuklarda nelere dikkat etmeniz gerektiğini, hangi donanıma ihtiyacınız olduğunu ve böyle bir zorlukla en iyi nasıl başa çıkabileceğinizi öğrenin.

Stephen Çoban: Bugün Çayan Kulesi’ne çıkma fırsatım oldu. Bu, içinde bir bükülme olan ünlü bina. 90 derece döndürülür. Çok çekici görünüyor. Ancak zirveye çıkıp Dubai manzarasının keyfini çıkarma şansınız olduğunda, bu çok özel bir şey.

Neredeyse gün batımı ve ben her zamankinden biraz farklı şeyler yapma fırsatını değerlendirmek istiyorum. Balıkgözü lens kullanacağım. Bu durumda, tam çerçeve kameralar için uygun olan Samyang 12mm f/2.8’dir. Bu bir manuel odak lensidir, bu nedenle her zaman kendinize odaklanmanız gerekir. Bu lensle geniş bir görüş alanı çekebiliyorum. Bu, burada 180 derecelik bir görüntü açım olduğu ve sonuç olarak görüntüde çok şey elde ettiğiniz anlamına gelir.

Giderek daha fazla bilgi.

BT ve teknoloji için dijital abonelik.

• Tüm özel testler, kılavuzlar ve arka plan bilgileri
  • Tüm dergiler için tek abonelik: Doğrudan tarayıcınızda c’t, iX, MIT Technology Review, Mac & i, Make, c’t photography okuyun
  • Risk yok: ilk ay ücretsiz, ardından aylık 9,95 €’dan başlayan fiyatlarla. Dergi aboneleri daha da az okuyor!

Aya ÜCRETSİZ başlayın

Şimdi ÜCRETSİZ deneyin ve okumaya devam edin!

Zaten bir Haberler+ abonesi misiniz?

Kaydolun ve okuyun

Şimdi kaydolun ve makaleyi hemen okuyun

Haberin Sonu

1. City Planet video atölyesi: Kentsel bir ortamda dikey fotoğrafçılık

2. teçhizat

3. Kayıt

fotoğraf değil

Haber Bülteni

Fotoğraf raporları, kampanyalar ve etkinlikler: c’t Photography haber bültenine abone olun.

E-posta adresi

Transit prosedürü ve iptal seçenekleri hakkında ayrıntılı bilgi, veri koruma beyanımızda bulunabilir.

Duyuru