Diğer “kahin” Madonna Trevignano: “Çok fazla para”

ahmetbeyler

New member
yeni varsayılan görünüş gününde Trevignano Meryem Ana “görene” Gisella Cardia, Bakire ile özel bir ilişkisi olduğunu söyleyen diğer kadın da oradaydı. Bu ikinci “gören”, muhabiri tarafından röportaj yaptı. “Sabah Beş Haberleri”Bracciano Gölü’nün birkaç adım ötesindeki köyde son aylarda olan her şey hakkındaki şaşkınlığını kendisine doğruladığı Paolo Capresi.

Daha önce de belirttiği gibi, ikinci “gören” Trevignano Leydimizin durumu hakkında ona ne söyleyeceğini anlattı. Gisella: “Leydimiz bana alçakgönüllülüğü, itaati ve insanlara saygıyı öğretti – ki bunlar onda göremiyorum – diye açıkladı -. Yetenekimle övünmek istemiyorum, gerçek olduğumu söylemek istemiyorum ve o yanlış ama Meryem Ana kıyamet mesajları vermediğini ve olumsuz bir şey öngörse bile her zaman güvence vermenin bir yolunu bulacağını öğretti “.

“Muhtemelen geçmişte hayaletler gördü – devam ediyor – ama Meryem Ana bana kötülüğün ona geleceğini söyledi”. Aslında kadın için Trevignano olayları etrafında oluşan iş ilahi nitelikteki fenomenlerle karşılaştırılamaz: “Kilise kendini ifade etmeli Bu hikaye bir an önce – diye ekledi – Gisella’nın arkasında çok fazla para var. Ama o yalnız değil, onu manipüle eden başka insanlar da var.”

ile röportaj bitiyor itiraz Gisella’ya: “Her şeyden önce, yaptığı şey için Leydimizden af dilemesini istiyorum – açıkladı -, ayrıca istediği yerde onunla özel bir görüşme yapmak için müsait olacağım. Gisella, ona yardım edebilirim. sana yardım et, çünkü sen Madonna bunu göremiyor musun ve senden insanlarla dalga geçmeyi bırakmanı istiyorum.”