Emre Mor: “Volkan Hoca bana söylemişti…”

bencede

New member
Fenerbahçe’nin Fatih Karagümrük’ten transfer ettiği Emre Mor, önümüzdeki dönem 2 kupayı da alacaklarına inandığını söylemiş oldu.
FB TV’ye açıklamada bulunan hamle oyuncusu, sarı-lacivertli ekibe katılmaktan duyduğu memnunluğu tabir etti.
Fenerbahçe forması giyecek olmaktan gurur duyduğunu lisana getiren 24 yaşındaki oyuncu, “Hedefimiz olağan olarak ki ligimizde şampiyon olmak. Bunu kazanmamız gerekiyor. Şu an prestijiyle gördüğüm kadarıyla güzel oyunculara ve fazlaca deneyimli bir teknik adama sahibiz. ötürüsıyla bu manada müspet hisler ve niyetler taşıyorum. Şu anda ‘Şampiyonlar Ligi’ni kazanacağız’ üzere bir cümle kuramam. ötürüsıyla maç maç ilerlememiz gerektiğine inanıyorum. Hem ligi birebir vakitte Türkiye Kupası’nı kazanabilecek kaliteye sahip olduğumuzu düşünüyorum.” tabirlerini kullandı.
Emre Mor, Fatih Karagümrük’te birlikte çalıştığı teknik yönetici Volkan Demirel’in kendisine Fenerbahçe’yi anlattığını aktararak, “Volkan Hoca ile birinci toplantımızda bana dönem sonunda Fenerbahçe’ye gideceğimi söylemişti. Planımız ve ortamızda konuşulan şey buydu. Bana bu doğrultuda inanılmaz biçimde yardımcı oldu. Benimle alakalı olarak fazlaca düzgün şeyler dediğini de biliyorum. Volkan Hoca ile fazlaca düzgün bir ilgimiz var, âlâ bağlara sahibiz. Onu tanıdığım için sahiden epey memnunum, hayli güzel bir insan.” değerlendirmesinde bulundu.
Teknik yönetici Jorge Jesus için “Ne yaptığını, nasıl bir iş çıkardığını bilen birisi” sözünü kullanan Emre Mor, sarı-lacivertli taraftarlara ait hislerine ise, şöyleki değindi:
“Elimden gelenin en düzgününü saha içerisinde vereceğim. Benden çok büyük beklentileri var. Ben de kendimi âlâ tanıyorum ve bunun için hazırım. Taraftarlarımızı Şampiyonlar Ligi ve ligde oynayacağımız maçlarda görmek ismine sabırsızlanıyorum. Sabırsızlıkla o anı bekliyor olacağım. Geçtiğimiz dönem Karagümrük formasıyla Fenerbahçe’ye karşı Ülker Stadı’nda oynadığımızda gerçek manada mükemmel bir atmosfer vardı. O maçta oynarken de olağan olarak kusursuz bir his taşıyordum. Bu tip atmosferlerde, bu tip büyük taraftarların önünde oynarken farklı bir pay bürünüyorsunuz.”