“Fenerbahçe’nin bir daha Şampiyonlar Ligi’ne dönmesi gerekiyor”

bencede

New member
Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Bruma, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan ‘Günün Röportajı’ programına konuk oldu.
Fenerbahçe’de olduğu için epey keyifli olduğunu belirten Portekizli, “Çok fazla çalışmamız gerekiyor zira bu sene gerçekleştirmek istediğimiz epeyce amaç var.” açıklamasını yaptı.
Fenerbahçe’deki birinci günlerini anlatan 27 yaşındaki oyuncu, “Kendimi fazlaca âlâ ve memnun hissediyorum. Fenerbahçe üzere büyük bir kadroya geldim. Ne memnun ki şu anda buradayım. Sıkı bir biçimde çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Zira bu sene gerçekleştirmek istediğimiz fazlaca amaç var. Burada fazlaca güzel bir biçimde karşılandım. esasen daha evvel türkiye’de oynamıştım. Grup arkadaşlarımın kimilerini da daha evvelinde tanıyordum. O yüzden aslında kendimi konutuma dönmüş üzere hissettim. Natürel ki yılın bu devri kolay değil fakat elimizden gelenin en uygununu yapıp, sıkı bir biçimde çalışacağız.” sözlerini kullandı.
Jorge Jesus ve çalışma temposuyla ilgili soruları yanıtlayan Bruma, “Jorge Jesus, dünyaca bilinen hayli büyük bir teknik yönetici. Onu esasen herkes tanıyor. Onun hakkında konuşmama gerek yok. Çalışmayı nitekim epey seviyor. Çok çalışkan birisi. Ona birazcık vakit da tanımamız gerektiğini düşünüyorum. Zira kulübe, oyunculara ve ülkeye alışması gerekiyor. Hiç kuşku yok ki alıştıktan daha sonra hoş bir dönem geçireceğiz. Dönemin bu evresinde ekipler hayli ağır bir çalışma temposuna giriyorlar. Biz oyuncular da tatilden yeni çıktık. Vakit zaman bu tempoda zorlansak da, vakit içinde alışıp daha kolay geleceğini düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.
Forma rekabetinin kulübün lehine bir durum olduğunu belirten Bruma, oyun tarzına de değinirken “Benim stilimi her insanın bildiğini düşünüyorum. Top sürmeyi, gol atmayı, asist yapmayı, ekibime gol bölgesinde yardım etmeyi seven bir oyuncuyum. Herkes burada az fazlaca biçimimi biliyor. aslına bakarsanız grup olarak birlikte oynamayı başarabilirsek ferdi performans da artacaktır.” tabirlerini kullandı.
Şampiyonlar Ligi tertibin futbolcular için farklı bir motivasyon kaynağı olduğuna vurgu yapan Bruma, “Her oyuncu Şampiyonlar Ligi’nde yer almak ister. Bu hem kulüp hem futbolcular tıpkı vakitte taraftarlar için büyük bir motivasyon. Fenerbahçe’nin yenidendan Şampiyonlar Ligi’ne geri dönmesi gerekiyor. Taraftarların yenidendan keyifli olmaya geri dönmesi gerekiyor. Biz de bunun için çalışıyoruz. Maç maç düşünmemiz gerekiyor. Uzun bir dönem olacak fakat fazlaca çalışacağız.” diyerek kelamlarını noktaladı.