“Fenerbahçe’yi Alex’ten epeyce dinledim”

bencede

New member
Fenerbahçe’nin Brezilya asıllı İtalyan futbolcusu Joao Pedro, sarı-lacivertli kulübün kendisi için en hakikat tercih olduğunu söylemiş oldu.
FB TV’deki Günün Röportajı programına katılan Pedro, “Buradaki birinci günlerim epeyce güzel geçti. Yeni bir gruba geldiğiniz vakit biraz utangaç olabiliyorsunuz lakin birinci andan itibaren grup arkadaşlarım tarafınca fazlaca yeterli karşılandım. Bir oyuncunun kendini meskeninde hissetmesi epey değerli. İnanılmaz bir atmosfer var. Benim yapmam gereken en kısa müddette buraya adapte olmak ve elimden geleni yapmak” dedi.
Pedro kelamlarını şu biçimde sürdürdü:
“Fenerbahçe’yi biliyordum ancak olağan fazlaca ayrıntılı değil. Alex’ten burayı fazlaca dinledim zira o benim için büyük bir isim. Bruno Alves daha evvelde grup arkadaşımdı, onunla konuşmuştum. Christian’la konuştum. Çok fazla bilgi alma imkanım oldu. 3 sene öncede buraya eski kadromla hazırlık maçı için gelmiştim. Taraftarların yaratmış olduğu o sıcak atmosferi gördüm. Bunlarda benim burayı seçmemi sağladı. Buraya gelirken biliyordum ki benim için yanlışsız tercih burasıydı.”
Jorge Jesus’un fazlaca büyük bir antrenör olduğunu söyleyen deneyimli golcü, “Ona karşı daha evvel oynama fırsatı yakalamıştım. Flamengo grubunda inanılmaz işler yaptı. Oradaki elde ettiği muvaffakiyet Brezilya’da daha yakından tanınmasını sağladı. Kendisiyle tanışmıştım. Buraya gelme sebeplerimden bir tanesi de o. Her vakit kazanmayı isteyen bir teknik adam. Kazanamasa da oyuncularından her vakit elinden geleni yapmasını isteyen bir teknik direktör” biçiminde konuştu.
İstanbul’u epeyce beğendiğini lisana getiren Pedro, “Başlangıçta yeni bir kent tedirginlik yaratır lakin ailemle kenti gezdik ve büyülendik. Hoş ve büyüleyici bir kent. Kocaman metropol. Oğlum taraftarlarımızın ne kadar büyük ve tutkulu olduğu görür görmez hayli heyecanlandı. Maçlara gelmek için sabırsızlanıyor. Futbola aşık ve burada olduğu için hayli keyifli. Burada fazlaca olumlu karşılandık. Kulübün büyüklüğü, bizim burada ne kadar istendiğimiz, kentin güzelliği…Bütün bunlara baktığımız vakit ben ve ailem en gerçek tercihi verdik.” dedi.
30 yaşındaki Pedro, sarı-lacivertli taraftarlara şu iletisi verdi:
“Taraftarlarımıza beni epey hoş karşıladıkları için yenidendan teşekkür ediyorum. İnanılmazdı. Hakikaten düzgün karşılanmak epey kıymetli. Huzurlu bir yerde olduğunuzu hissetmek epeyce kıymetli. Buraya geleli az bir süre oldu ancak gördüm ki bu kulüpte çalışanlar, futbolcular, teknik grup, herkes tek bir amaç için odaklanmış. Bu kulüpte bunu hak ediyor. Hiç kuşku yok ki taraftarlarımızın takviyesi gerimizde olursa biz şampiyon olabiliriz.”