Frecce Tricolori, Torino bölgesinde uçak düştü: küçük bir kız öldü

ahmetbeyler

New member
Kaza, muhtemelen kuş sürüsünün çarpmasıyla bağlantılı bir motor probleminden kaynaklanmış olabilir. Frecce Tricolori uçağı düştü bir arabaya binerek uçuşunu sonlandırdı havaalanı çevre yolundan geçerken: araba mısır tarlasına atıldı ve yandı. Arabadaydı bütün bir aile: Hayatını kaybeden 5 yaşındaki kız çocuğunun yanı sıra, 12 yaşındaki kardeşi yandı vücudun %15’inde ve Regina Margherita hastanesinde saklı bir prognozla hastaneye kaldırılıyor. Anne ve babaKendisi de yanıklardan muzdarip olan , bunun yerine Cto ve San Giovanni Bosco’da hastaneye kaldırıldı. Pilot da aynı hastaneye kaldırıldı.

Aile San Francesco al Campo’da yaşıyorduCaselle havaalanının topraklarına düştüğü üç belediyeden biri. Belediye başkanı Diego Coriasco, trajedi haberinin ardından kendisinin ve vatandaşların taziyelerini dile getirdi: “Hepimiz dehşete düştük, tüm San Francesco al Campo vatandaşları, biz küçük bir kasabayız”.

Frecce Tricolori, Piedmontese’nin başkentine ulaşmıştı. bir performansa katılmak (şimdi iptal edildi) Pazar günü planlanıyor askeri havacılığın yüzüncü yılıBugün saat 17.00’de 4 bin kişinin hava gösterisine katılmak üzere toplandığı Vercelli uçuş kulübüne gelmesi bekleniyordu. Diğer Frecce Tricolori uçağı ise kazanın ardından Collegno havalimanına döndü.

A başka bir kaza Hava gösterisi provaları sırasında Torino Aeroclub’da meydana gelen olay: eski Yugoslavya’dan gelen bir Galeb jetinin iniş sırasında fren sorunu yaşamış ve durma manevrası sırasında yana yatmıştı. Ancak kimse yaralanmadı.

Meloni: “Olanlar karşısında şok oldum”

“Torino’daki Caselle uçuş kulübünde Frecce Tricolori tatbikatı sırasında yaşananlar karşısında şok oldum. Küçük Laura Origliasso’nun Milli Akrobasi Takımı’na ait bir uçağın korkunç kazası sonucu ölmesi beni derinden üzdü ve suskun kalmamı sağladı. Şahsım ve tüm hükümet adına, hayatını kaybeden çocuğun ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyor, bu faciada yaralanan anne ve babasına ve küçük kardeşine acil şifalar diliyorum.” Başbakan Giorgia Meloni bunu söyledi.