Freccia Tricolore, pilot: “Üzüntü duyuyorum, sadece Laura’yı düşünüyorum”

ahmetbeyler

New member
Oscar Del Do kimdir? Rivolto hava üssünden pek de uzak olmayan Torreano di Martignacco’dan (Udine) 35 yaşındaki Binbaşı Oscar Del Dò, 19 Aralık 2019’da Frecce Tricolori’ye katıldı ve üçüncü sol kanat oyuncusuydu (midilli 7). O bunu hatırlıyor Veneto MessengerDel Dò için bunun hayatının hayali olduğunun altını çizen Erdoğan, “her zaman buna inanmıştı”. Resmi çıkış 2020 yazında, eğitim aşamasının sonunda gerçekleşecekti. Bugün Del Dò, dizilişin ikinci sol kanat oyuncusu (Pony 4); arkasında 2 bin saatin üzerinde faaliyeti bulunan uzman bir pilottur ve Istrana’nın 51’inci Kanadının 132/o Grubundan gelmektedir.

Veneto Messenger profesörün izini sürdü Mauro Fasano, Udine’deki Malignani enstitüsünün havacılık bölümünün koordinatörü, geleceğin Freccia’sının öğretmeni. Onu “Arrows’a katılma hayalini gerçekleştirmek için çok çalışan” “zeki, ciddi, hazırlıklı, titiz ve çok titiz bir çocuk” olarak hatırlıyor. Kaza videosundan gördüklerine göre “Oscar, uçağı formda tutmak için her yolu denedi ve çarpmadan kısa bir süre önce fırlatma manevrasını yapmayı başardı. Yapılması gerekeni yaptı ve yolu geliştirdi” “.