“Gol ve goller atmak için geldim”

bencede

New member
Fenerbahçe’nin, Chelsea’den yeni transferi Micy Batshuayi kadrodaki ortama ve gayelerine dair açıklamalarda bulundu.
Belçikalı forvet Michy Batshuayi, Fenerbahçe Televizyonu’nda konuk olduğu programda açıklamalar yaparken, birinci vakit içinderda grubun bir modülü olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ve yaşadığı memnunluğu lisana getiren Michy Batshuayi, Teknik Yönetici Jorge Jesus’la çalışıyor olmasının ayrıcalık olduğuna da değindi. Fenerbahçe’nin çaba ettiği her kulvarda kupalar kazanabilecek kalitede olduğuna vurgu yaptı.
“Taraftarlarımıza epeyce ancak epeyce teşekkür ediyorum”
İlk kelamları Fenerbahçe taraftarına teşekkür olan Michy Batshuayi, “Öncelikle sizlerin aracılığıyla taraftarlarımıza fazlaca lakin epeyce teşekkür ediyorum. Beni fazlaca âlâ karşıladılar ve bundan dolayı pek mutlu olduğumu söz etmeliyim. Yeterli karşılandığımdan dolayı gerçek manada fazlaca memnunum. Ben de alanda göstereceğim en düzgün performansla onlara düzgün bir karşılık vermek istiyorum.” diye konuştu.
“Çok disiplinli bir takımdayım”
Takıma geldiği birinci andan itibaren bilhassa disiplin konusunun hayli hakim olduğunu vurgulayan Batshuayi, “Buraya geldiğimde gördüğüm birinci şeylerden bir tanesi epey disiplinli bir grupta olduğumdu. Taktiksel manada hayli disiplinli bir ekipteyim ve herkes nazaranvini önemli biçimde yerine getiriyor. bu biçimde olması sahiden çok hoş, lakin bu türlü şampiyon olabiliriz.” dedi.
“Çalışmalar güzel gidiyor”
Takıma olumlu hava katmak için en süratli biçimde hazır olmaya çalıştığının altını çizen golcü futbolcu, “Şu an prestijiyle çalışmalar âlâ gidiyor. Yavaş yavaş fazlaca daha yeterli bir duruma geleceğimi düşünüyorum. Ekibe müspet şeyler katma ismine en süratli biçimde bir daha sonraki maça hazır olmak için çalışmalarımı sürdürüyorum.” formunda konuştu.
“Ben buraya gol ve goller atmak için geldim”
Yıldız futbolcu, transfer sürecine dairse, “Transfer müddetin düzgün geçtiğini söyleyebilirim. Bu mühlet zarfında Sayın Liderimizle bir epey kere görüştük ve bana kulübün nasıl bir kulüp olduğundan bahsetti, bana ne kadar güvendiğini anlattı. Yaptığımız görüntü görüşmelerde ki sanırım 5-6 sefer görüşmemiz oldu ve bu görüşmelerde ben de bana duyulan inancı ziyadesiyle hissettim. Alışılmış ki de benden beklenti gol atmam ve ben de buraya gol ve goller atmak için geldim.” açıklamasında bulundu.
Batshuayi, kelamlarını şöyle sürdürdü:
“Ben bu ülkeyi epey seviyorum. Ailem de aile üyelerim de burada yaşamaktan dolayı hayli fakat fazlaca memnunlar. Fenerbahçe’nin bana sunmuş olduğu proje de çok yeterli bir projeydi. Karşılıklı sevgi, hürmet ve inanç ilgisiyle birlikte buraya gelmeyi tercih ettim. Bundan dolayı da Fenerbahçe’deyim.”
“Hocamızla birlikte ilerisi için hoş adımlar atmak istiyoruz”
Teknik Yönetici Jorge Jesus ile ilgili görüşleri alınan Batshuayi, “Kendisi gerçek manada fazlaca büyük bir hoca. Dünyadaki herkes onun nasıl bir teknik adam olduğunu biliyor. Bununla ilgili epeyce fazla şey söylememe gerek yok. Bizim açımızdan da ligdeki durumumuz açısından da olumlu olacağını düşünüyorum. ötürüsıyla onunla çalışacak olmak benim için fazlaca büyük bir memnunluk. Bizler de birebir biçimde alanda düzgün bir performans ortaya koymak istiyoruz. şahsi olarak da güzel bir performans sergilemek istiyorum. Kalitemizi ortaya koymak istiyoruz ve hocamızla birlikte ilerisi için hoş adımlar atmak istiyoruz.” tabirlerini kullandı.
“Kupalar kazanmamız kaçınılmaz”
Mücadele ettiği her kulvarda kupalar kazanabilecek kalitede bir grupta olduğunu, “Kısa bir süre evvel gruba katıldım lakin gördüğüm kadarıyla fazlaca büyük bir kaliteye sahibiz. Grup arkadaşlarım fazlaca büyük bir kaliteye sahipler. ötürüsıyla kelam konusu turnuvalarda hiç bir şey kazanmamak bence hayli mümkün olmayan bir şey. Bana göre kupalar kazanmamız kaçınılmaz. Ligde de şampiyon olarak gayemize ulaşmak istiyoruz.” halinde tabir eden yıldız futbolcu, “Rekabet sizleri her vakit fazlaca daha kuvvetli bir konuma getirir, düzeyinizi ve ekibin düzeyini üstlere çıkartır. ötürüsıyla bu futbolun bir modülü ve bunu olumlu buluyorum.” diyerek rekabet ortamının kadronun gelişmenine yaptığı katkıya da değindi.
Batshuayi, Spor Toto Harika Lig hakkındaysa, “Türkiye Muhteşem Lig’i nitekim güzel bir lig. Bu vakit kadar farklı liglerde oynadım ve her ligin hem avantajlı hem güzel tıpkı vakitte makus tarafları vardır. Ancak buranın yeterli bir lig olduğunu söyleyebilirim.” diye konuştu.
23 numarayı tercih niçinini ise şöyle söz etti:
“Tercih ettiğim numara 23. Açıkçası daima bu numara ile de başlamıştım. ötürüsıyla bu tercih ettiğim numarayı da burada seçtim.”
“Futbol haricinde ailemle vakit geçiriyorum”
Futbol haricindeki hayatını da özetlemek gerekirse anlatan başarılı futbolcu, “Futbol haricinde ailemle vakit geçiriyorum. Aile benim için fazlaca kıymetli. beraberinde PlayStation oynuyorum. sıradan yaşamayı seviyorum. Dediğim üzere figürleri ve PlayStation oynamayı seviyorum. Ayrıyeten figür koleksiyonum da vardı lakin bunu durdurdum zira epey fazla var. Buna ilgim de Japon çizgi sinemaları, kitaplar vs. Bundan kaynaklı bir ilgi kelam konusu olduğu için başlamıştım. Ben, sıradan yaşamaya çalışan birisiyim. Figürleri, PlayStation oynamayı seven birisiyim. Konutumda daha fazlaca bu türlü vakit geçiriyorum.” dedi.
Dünya futbolunda örnek aldığı isimlerden bir adedinin ‘Thierry Henry’ olduğunu da söyleyen Batshuayi, taraftarımıza verdiği şu bildiriyle kelamlarını noktaladı:
“Beni hayli düzgün bir biçimde karşıladınız, bundan dolayı hayli memnunum. Sabırsızlıkla alanda grubum için gol atmayı bekliyorum. Bana göstermiş olduğunuz sevgiyi ben de birebir biçimde sizlere iletmek istiyorum. birlikte kupalar kazanmak istiyorum.”