“Hakimlerle konuşacağım, göreceksiniz ne olacak”

ahmetbeyler

New member
10 Mart 2024 08:10

Davanın merkezindeki Gdf yetkilisi: “İşimi onurlu ve profesyonelce yaptım”

Tgcom24

Perugia Kantonu savcısı ve ulusal Mafya Karşıtı savcı Melillo tarafından Parlamentoya bildirilen soruşturma hipotezlerine göre Striano, Ulusal Mafya ve Terörle Mücadele Müdürlüğü savcısı Antonio Laudati ile birlikte mevcut hassas veriler bankasından yararlanmış olacaktı. Yüzlerce kişiye ait binlerce bilgi gizli veriye ulaşarak süper soruşturmacı yapıya dahil oluyor. Ve bu kişilerle ilgili gizli bilgileri ve hassas verileri toplayıp özel bir günlükte kataloglayacaktı.

Crosetto Nordio komisyonunu yavaşlatıyor

Dosyalarla ilgili soruşturma komisyonu “Nordio gibi ben de kurumların güvenilirliğinin yeniden inşa edilmesi ve Parlamentonun gelecekte başka suiistimalleri önleyecek yasal araçlar üzerinde çalışmasına izin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ancak her şeyin bir zamanı var. Şu anda Cantone'un yürüttüğü soruşturma ve komisyon fikri onu zayıflatmamalı veya Copasir ve Antimafia tarafından başlatılan çalışmaları durdurmamalı”. Savunma Bakanı Guido Crosetto, Bakan Carlo Nordio'nun girişimin ortak destekçisi olarak belirttiği bunu basına açıkladı.

İlgili