İtalya güzeli Francesca Bergesio, tecavüz ve ölümle tehdit ettiğini bildirdi

ahmetbeyler

New member
Posta polisi ve Cuneo uçuş ekibinin soruşturmaları, yazıların yazarı olduğu iddia edilen kişinin Brescia bölgesinde ikamet eden 31 yaşında bir erkek olduğunu tespit etti. Hakkındaki duruşma öncesi duruşma Asti'de yapıldı. Mahkemeye çıkmayan Bergesio, sivil taraf oldu ve toplumsal cinsiyete dayalı şiddet mağdurlarına yardım için bir derneğe her türlü tazminatı bağışlama niyetini zaten açıkladı. Şu anda oyuncu ve model olarak çalışan eski Bayan, “İtalya Güzeli olarak kariyerim boyunca toplumsal cinsiyete dayalı şiddet üzerine monoloğu inceleyerek bunun için mücadele ettim. Tüm bunları yaşamak konunun önemini daha da iyi anlamamı sağladı” yorumunu yaptı. Sonra şöyle diyor: “Korkmuştum, sene başında Miss İtalya'ydım ve o dönemde Facebook profilimi annem yönetiyordu. O mesajı okuyan da oydu. Aramızda güzel bir diyalog var” diye konuştu. Beni en çok korkutan şey, nerede yaşadığımı bildiğini söylemesiydi. Ben de çoğu zaman akşamları eve tek başıma gelirdim, çünkü babam Roma'da çalışıyor, anlıyor musun? ?”. İlk kez kendimi gerçekten her gün tehditlere, hatta daha da önemlisi tacize ve şiddete maruz kalanların yerine koydum.”