Bu atölyede İzlanda’da nelerin fotoğrafını çekebileceğinizi ve adayı en iyi nasıl keşfedebileceğinizi gösteriyoruz.
okuma zamanı:
12 dakika
cebinde bilgisayarınıza kaydedin
(Resim: FotoTV.)
Bu videoda Jürgen Maria Waffenschmidt sizi İzlanda’ya götürüyor ve bu adanın fotoğrafçılığın yolunu nasıl açtığını anlatıyor. Ayrıca deneyimleri ve İzlanda’da keşfedilecek neler olduğu hakkında bir kitap yazmaya nasıl geldiğini de öğreneceksiniz.
Fotoğrafçılığa giden yol
Merhaba, benim adım Jürgen Maria Waffenschmidt. Köln’de doğdum ve Allgäu’da bir doğa rezervindeki bir dağ merasında yaşıyor ve çalışıyorum. Küçük yaşlardan itibaren ilk resimlerimi babamın mahzeninde, bir tür siyah beyaz laboratuvarda geliştirdim. O zamanlar biri siyah beyaz diğeri renkli fotoğrafçılık için olmak üzere iki adet SLR fotoğraf makinem vardı. Ne yazık ki profesyonel sebeplerden dolayı fotoğrafçılıkla bağlantımı kaybettim.
25 yıldır Köln yakınlarında bir bar işletiyorum. 2005 yılında fotoğrafçılığa geri dönüş yolunu buldum. Bir Sony kamera aldım ve fotoğraf çekmeye başladım. Sonra iki yıl Brühl’de sokakta fotoğraf çektim. Diğer şeylerin yanı sıra, altı haftada büyük bir mozaik için 6000 kişiyi fotoğrafladığım bir proje. Brühl şehri için bu fotoğraf daha sonra bir motor fabrikasında bir fırsat doğurdu.
Giderek daha fazla bilgi.
BT ve teknoloji için dijital abonelik.
Aya ÜCRETSİZ başlayın
Şimdi ÜCRETSİZ deneyin ve okumaya devam edin!
Zaten bir Haberler+ abonesi misiniz?
Kaydolun ve okuyun
Şimdi kaydolun ve makaleyi hemen okuyun
Haberin Sonu
fotoğraf değil
Haber Bülteni
Fotoğraf raporları, kampanyalar ve etkinlikler: c’t Photography haber bültenine abone olun.
E-posta adresi
Transit prosedürü ve iptal seçenekleri hakkında ayrıntılı bilgi, veri koruma beyanımızda bulunabilir.
Duyuru
okuma zamanı:
12 dakika
cebinde bilgisayarınıza kaydedin
(Resim: FotoTV.)
İzlanda Video Atölyesi: Fotoğrafçılar için büyüleyici ada manzaraları
Fotoğrafçılığa giden yol
İzlanda’da ilk kez
İzlanda’nın sunduğu her şey
Bu videoda Jürgen Maria Waffenschmidt sizi İzlanda’ya götürüyor ve bu adanın fotoğrafçılığın yolunu nasıl açtığını anlatıyor. Ayrıca deneyimleri ve İzlanda’da keşfedilecek neler olduğu hakkında bir kitap yazmaya nasıl geldiğini de öğreneceksiniz.
Fotoğrafçılığa giden yol
Merhaba, benim adım Jürgen Maria Waffenschmidt. Köln’de doğdum ve Allgäu’da bir doğa rezervindeki bir dağ merasında yaşıyor ve çalışıyorum. Küçük yaşlardan itibaren ilk resimlerimi babamın mahzeninde, bir tür siyah beyaz laboratuvarda geliştirdim. O zamanlar biri siyah beyaz diğeri renkli fotoğrafçılık için olmak üzere iki adet SLR fotoğraf makinem vardı. Ne yazık ki profesyonel sebeplerden dolayı fotoğrafçılıkla bağlantımı kaybettim.
25 yıldır Köln yakınlarında bir bar işletiyorum. 2005 yılında fotoğrafçılığa geri dönüş yolunu buldum. Bir Sony kamera aldım ve fotoğraf çekmeye başladım. Sonra iki yıl Brühl’de sokakta fotoğraf çektim. Diğer şeylerin yanı sıra, altı haftada büyük bir mozaik için 6000 kişiyi fotoğrafladığım bir proje. Brühl şehri için bu fotoğraf daha sonra bir motor fabrikasında bir fırsat doğurdu.
Giderek daha fazla bilgi.
BT ve teknoloji için dijital abonelik.
- Tüm özel testler, kılavuzlar ve arka plan bilgileri
- Tüm dergiler için tek abonelik: Doğrudan tarayıcınızda c’t, iX, MIT Technology Review, Mac & i, Make, c’t photography okuyun
- Risk yok: ilk ay ücretsiz, ardından aylık 9,95 €’dan başlayan fiyatlarla. Dergi aboneleri daha da az okuyor!
Aya ÜCRETSİZ başlayın
Şimdi ÜCRETSİZ deneyin ve okumaya devam edin!
Zaten bir Haberler+ abonesi misiniz?
Kaydolun ve okuyun
Şimdi kaydolun ve makaleyi hemen okuyun
Haberin Sonu
İzlanda Video Atölyesi: Fotoğrafçılar için büyüleyici ada manzaraları
Fotoğrafçılığa giden yol
İzlanda’da ilk kez
İzlanda’nın sunduğu her şey
fotoğraf değil
Haber Bülteni
Fotoğraf raporları, kampanyalar ve etkinlikler: c’t Photography haber bültenine abone olun.
E-posta adresi
Transit prosedürü ve iptal seçenekleri hakkında ayrıntılı bilgi, veri koruma beyanımızda bulunabilir.
Duyuru