“Jorge Jesus katı bir teknik direktör”

bencede

New member
Fenerbahçe’nin ulusal futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, bu yıl gayelerine ulaşacaklarını söylemiş oldu.
Merkur Arena’da oynanan maçın akabinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ferdi, “Şu anda sahip olduğumuz güzel bir plan var ve bunun üzerine çalışıyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi maçı ön elemesine kadar da bu planı alanda en güzel biçimde yansıtmak ismine çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki bu yıl amaçlarımıza ulaşacağız.” diye konuştu.
Karşılaşmada defansif açıdan yeterli performans gösterdiklerine değinen Ferdi, “Rakip ekibe fazlaca fazla gol talihi vermedik ve süratli bulduğumuz bir gol vardı. Bu da kadro açısından olumlu bir sonuç olarak göze çarpıyor benim açımdan. Grup halinde yüksek presle oynadık. Bunun sonucunda rakip yarı alanda fazlaca fazla top kazanma imkanımız oldu. Top bizdeyken daha epeyce baht üretebilirdik. Fakat biz en güzelimizi sergilemeye çalışıyoruz ve gün gün hafta hafta fazlaca daha güzele gideceğimizi düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.
Sol bekte oynarken kendisini rahat hissettiğini lisana getiren 22 yaşındaki oyuncu, Jorge Jesus ile ilgili ise şunları kaydederek kelamlarını tamamladı:
“Katı bir teknik yönetici, katı bir hoca. Düşündüğü şeyleri direkt olarak söylemeyi seven bir hoca. Yanılgı yaptığınızda da uygun bir şey ortaya koyduğunuzda da bunu direkt olarak size söylüyor. Biz de bunlardan birfazlaca şey öğreniyoruz. Egzersizlerimiz ağır geçiyor, sıkı tempoda geçiyor lakin bu biz oyuncular için pek yeterli. Şu anda öteki hocalara nazaran farklı bir plan doğrultusunda hareket ediyoruz. Planı alanda en uygun biçimde yansıtmak ismine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda bir kayıp yaşamadık. bu türlü devam etmek istiyoruz.”