Kardeşi Emanuela Orlandi “Verissimo”ya bir mektup getirir.

ahmetbeyler

New member
“Verissimo”nun konuğu, Pietro Orlandi Kız kardeşi Emanuela'nın 22 Haziran 1983'te ortadan kaybolmasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Londra pisti.

“Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce ben bir kişiyle iletişime geçildi bana bunu Emanuela'nın yaptığına ikna olduğunu söyledi aslında İngiliz başkentine getirildi“, diyor adam Silvia Toffanin'e. “Bana Emanuela'nın onun yanındaki küçük dairede yaşıyorduScalabrinian babalarına ait” diye devam ediyor Orlandi, televizyonda ilk kez mektup bu muhbirin kendisine teslim ettiğini ve kendisinin getireceğini imza – gerçekliği kanıtlanmadığı için koşul şarttır – Kardinal Poletti.

“Bu kişiye göre ortadan kaybolmanın arkasında pedofili olabilir Emanuela tarafından. Çok geniş bir tur olan bu turun muhbiri, NAR üyesi, Devrimci Silahlı ÇekirdeklerOperasyonel bir kol olarak bunun bir parçasıydı” diyor Orlandi. savcılık tarafından dinlenilecek bu konuya ışık tutmak için.

Mektup -eğer gerçek olsaydı- Kardinal Poletti tarafından gönderilmiş olacaktı.eski İngiltere Dışişleri Bakanı Frank Cooper ve bu özellikle Emanuela Orlandi vakasıyla ilgiliydi ki mektubun içeriğine bakılırsa öyle görünüyor hamile kalmak.