Komedi Yaban Hayatı Fotoğrafçılığı Ödülleri: finalistler açıklandı

Adanali

New member
Hayvan fotoğrafçılığı her zaman ciddi olmak zorunda değildir; aynı zamanda komik olabilir ve izleyiciyi güldürebilir. Komedi Yaban Hayatı Fotoğrafçılığı Ödülü yarışmasının son seçkisindeki görüntüler de bunu gösteriyor. İster ağzında purosu olan bir tilki, ister bitkin bir baykuş, ister hava gitarı çalan bir kanguru olsun, herkes burada mutlaka kendisini gülümsetecek bir görüntü bulacaktır. Bu yarışmanın amacı da tam olarak budur.

Duyuru

Son

Binlerce fotoğraf arasından 41 finalist seçildi ve 23 Kasım 2023 tarihine kadar ünlüler ve uzmanlardan oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek. TV sunucusu Kate Humble ve komedyen Hugh Dennis’in yanı sıra doğa fotoğrafçıları Will Burrard-Lucas ve Daisy de Gilardini’yi içeriyor. . Fotoğrafçılık ve doğa koruma dünyasından başka şahsiyetler de mevcut.

Safariyi ödüllendiren ana kategorinin yanı sıra, isteyen herkesin favorisine oy verebileceği ve katılım ödülü kazanabileceği halka açık bir ödül de bulunuyor. Bu yılki yarışma, 30 yıldır dünya çapında koruma projelerine destek veren Whitley Doğa Fonu’nu destekliyor.

Aşağıdaki görüntü dizisinde son görüntülerden bazılarını bulacaksınız:

Başlık: Hava gitarı roo

Tanım: Güzel sarı çiçeklerle dolu açık bir alanda beslenen bir grup Batı Gri Kanguru’nun yanından geçtim. Fotoğraf makinem yanımdaydı ve birkaç fotoğraf çekmek için durdum. Aniden bu hayvanın komik bir poz verdiğini fark ettim: Bana havalı gitar çalıyormuş gibi göründü.
(Resim: © Jason Moore / Komedi Yaban Hayatı Fotoğrafçılığı Ödülleri 2023)

(cbr)

Haberin Sonu