Madonna di Trevignano, görücünün yeni bir kopyası

ahmetbeyler

New member
Pizza, tavşan ve gnocchi’den sonra, sözde görücüden bir mucize daha ortaya çıkıyor. Trevignano Meryem Ana, Gisella Cardia. Bu kez, tarafından gösterilen bir videoda “Öğleden Sonra Beş”, kadın genellikle ziyarete gittiği Polonya’daki bir kilisede toplanan bir inançlı kalabalığa yeni bir yiyecek çoğaltma mucizesini anlatıyor. “Bir arkadaşımla konuşmuştum – videoda Gisella’nın dediği duyuluyor – Tesbihten sonra on beş kişiyi beslemek zorunda kaldık, hazır bir şeyi yoktu ve ona şöyle dedim: Biraz makarnam ve biraz etim kaldı. Kocamla öğle yemeğinden. Bana dedi ki: sen deli misin? Asla yeterli olmayacak. Ben de cevap verdim: kıt inançlı kadın, merak etme.

Hikaye, mucizenin gerçekleşeceği yemek saatinde gelir: “Biz bu artıkları ısıtırken herkesi masaya oturttuk. Sonra yemekleri servis etmeye başladım ve yemek hiç bitmedi: çok azıyla on beş kişiye yedirdik. Bu Tanrı tarafından yapılabilir.”

Diğer çarpmalar – Kendi stilini gören kişinin benzer bölümleri anlattığı bir video ilk kez gösterilmiyor. Bunu bir röportajda da yapmıştı. Alberto Caccialanzapizzayı çoğalttığını açıkladığı Marian mesajlarından bir bilgin, bu durumda bile ileri sürdü: “Dört kişilik bir tava 25 kişiyi doyurmaya yeterdi”. “Bir arkadaşım kocam ve ben için getirdi. çok küçük bir pizza tavası – demişti – ikimize ve en fazla iki kişiye daha yeterdi. Ancak evde yirmi kişiydik. en fazla yirmi beşve sadece herkesi doyurmakla kalmadı, aynı zamanda kaldı ve biz de verdik”. Kahin, öyküsünde, asla mucize teriminden bahsetmez ama konuşmasından, yine de pararomanal bir fenomen olduğu anlaşılıyor.

Gisella’nın diğer iddia edilen mucizeleri – Gisella figürünün çevresinde, bu olayların tanıkları tarafından bildirilen diğer sözde mucizelere dair söylentiler de var. Bunların arasında kalacağına dair hikaye de var. Kutsal Ruh’tan hamileveya aldığınız damgalar ve Meryem Ana’dan veya İsa’dan tanrılar aracılığıyla mesajlar almış olmak evinin duvarlarında görünen işaretler ve yazılar.