Marek Hamsik’ten Şampiyonlar Ligi kelamları

bencede

New member
Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Marek Hamsik, Turkcell Üstün Kupa’nın büyük gayelerinden biri olduğunu söylemiş oldu.
Hamsik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, döneme bir kupa maçıyla başlayacaklarını ve kupayla da ligin sonlanabileceğini belirterek, “İlginç fakat hoş bir his olacak bizim için. Dönemin birinci maçında büyük ve kıymetli bir maça çıkıyorsunuz. Kupa kazanabileceğiniz bir maça çıkıyorsunuz. En büyük amaçlarımız kupaları kazanabilmek. Muhteşem kupa da o büyük amaçlardan biri.” dedi.
Kupa uğraşında Demir Küme Sivasspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geleceklerini hatırlatan Slovak oyuncu, “Daha evvel bu statta sahiden olağanüstü bir atmosfer vardı. Taraftarlarımız çılgınca dayanak veriyor bize, her vakit yanımızda olduklarını gösteriyor aslına bakarsan. Umuyorum bu kupa maçında, Üstün kupa finalinde taraftarlarımız bir daha o stadı dolduracak ve bize o dayanağı verecek.” formunda konuştu.
“Şampiyonlar Ligi’ne umarım katılacağız”
Hamsik, Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın da olağanüstü bir his olacağını fakat çabucak hemen küme kademesinde bulunduklarına dikkati çekti.
Play-off maçları oynayacaklarını belirten Slovak oyuncu, “Umuyorum ki Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak özel bir his doğal ki. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak her oyuncunun hayalidir. Zira fazlaca özel bir müsabaka alanı. Biz de umuyorum katılacağız ve Trabzonspor ile bir arada biroldukça maç oynayacağız.” sözlerini kullandı.
“Sahada en uygunu için çaba edeceğiz”
Hamsik, gruplarına gösterdikleri dayanaktan dolayı bordo-mavili taraftarlara teşekkür etti.
Geçen dönem kutlamalar ve dönem boyunca taraftarların kendilerine büyük dayanak verdiğini belirten Hamsik, şunları söylemiş oldu:
“Onlara bundan dolayı teşekkür etmemiz gerekir. Biz taraftarlarımıza sadece teşekkür edebiliriz, zira olağanüstü bir takviyeydi. Onlardan bir daha ricam bu sene de stadımızı doldurmaları. Onlar olduğunda alanda 12. oyuncu oluyorlar. Taraftarlarımızın takviyesine her zamanki üzere muhtaçlığımız olacak. Biz de Trabzonspor forması için alanda en düzgününü yapmak için çaba edeceğiz.”