Martina Rossi, Albertoni ve Vanneschi hapishaneden serbest bırakıldı: sosyal hizmetler

ahmetbeyler

New member
04 Mart 2024 19:57

Genç kadın, 3 Ağustos 2011'de Palma de Mallorca'da bir otel odasının terasından düşerek, aynı binada kalan iki kişiden kaçmaya çalışırken 20 yaşındayken hayatını kaybetti.

Tgcom24

İki genç, 3 Ağustos 2011'de tatil yaptığı Palma de Mallorca'da (İspanya) bir otel odasının balkonundan düşen Cenevizli öğrencinin ölümüyle ilgili yargılanmıştı.

Sosyal hizmetler için denetimli serbestlik

Albertoni ve Vanneschi başlangıçta cezalarını hapiste çekiyorlardı ve hücrelerine dönmeden önce işe gidebiliyorlardı, ancak avukatları tutukluluk sürelerinin hafifletilmesi için dilekçe verdi. Denetleyici yargıç, ailevi sorunlar nedeniyle Luca Vanneschi'nin süresini hızlandırdı ve Temmuz ayında denetimli serbestlik kararına karar verdi, ardından birkaç hafta önce aynı prosedürü Albertoni için de onayladı. Hem Albertoni hem de Vanneschi, gönüllü bir dernekte deneme süresi boyunca koruyucu bakım görüyorlar ve gece boyunca dışarı çıkmamak zorundalar. Cezaları 2025 yılı başlarında sona erecek.

Martina Rossi'nin ebeveynleri: “Ben evlatlık mı veriyorum? Onlardan asla özür dilemeyin”

Albertoni ve Vanneschi “hiçbir zaman özür dilemediler, asgari ceza cezalarını hapiste çekmeleriydi, yargıç velayeti vermekte hatalıydı çünkü tam da bu nedenle bu davalarda gerekli olan pişmanlık ilkesi eksikti”. Cenevizli öğrenci Martina Rossi'nin ebeveynleri Bruno Rossi ve Franca Murialdi, Albertoni ve Vanneschi'deki sosyal hizmetlerde deneme süresine yerleştirme hakkında yorum yapıyorlar. Anne şöyle devam etti: “Bu sadece gençlere kötü örnek oluyor, hiçbir zaman pişman olmadılar.” Sonunda baba Bruno: “Kimse bana kızımı geri vermeyecek.”

İlgili