Melzo’da (Milano) öldürülen anne, kızı yargılanıyor

ahmetbeyler

New member
13 Nisan 2023 12:19

59 yaşındaki Rosa Fabbiano, Mayıs 2022’nin sonundan beri cezaevinde. Trento sakini olan başka bir kızının gelişinden sonra annenin cesedi evin banyosunda bulundu.

Trento’dan kız kardeşin gelişi

Rosa Fabbiano, ablasının gelmesi üzerine onu yaşlı kadının evine götürüp “Hayır, tuvalete gitme” demiş ve 84 yaşındaki gencin banyoda parçalanmış, küvette parçalanmış cesedi bulunmuştu. kızı tarafından Kadın daha sonra evden kaçtı ve soruşturma yargıcının emriyle, “yakındaki bir hendeğe” yaklaştığını, “kendini atmaya çalıştığını, ancak kız kardeşinin gömleğinden tutulduğunu” söyledi. O anda iddiaya göre, “Yorgunum. Her şeyi batırdım. Hepinizin hayatını mahvettim.”

Kocanın raporunda planlanan hastaneye yatış

Müfettişler tarafından sorgulandığında Rosa’nın kocası, karısının yaşlı kadını “belirsiz bir yardım ve tedavi merkezinde” hastaneye yatırmayı planladığından bahsettikten sonra birkaç aydır annesinden bahsetmediğini de açıkladı. O sırada kasten adam öldürme ve cesede ağırlaştırılmış aşağılama nedeniyle hapis cezası veren soruşturma yargıcına göre, kadın annesinin “fiziksel ve zihinsel çürümesine” tahammül edemezdi. Varsayımlanan suçlar için Fabbiano ömür boyu hapis cezası riskini alıyor.

İlgili