Mesut Özil ve Nacer Chadli oynayacak mı?

bencede

New member
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme tipi birinci maçında yarın alanında İsrail takımı Maccabi Netanya ile karşılaşacak Medipol Başakşehir’de teknik sorumlu Erdinç Sözer, yarın baskılı oyunlarını alana yansıtarak sonuca gitmek istediklerini söylemiş oldu.
Erdinç Sözer ve kadronun yeni transferlerinden Lucas Bigia ile maçın oynanacağı Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Lideri Göksel Gümüşdağ’ın annesinin vefatı niçiniyle üzgün olduklarını belirterek kelamlarına başlayan Sözer, “Sezon boyunca her vakit amacımız ligi birinci 4’te bitirmek oldu. Avrupa kupalarında oynamak istiyorduk. Bunun için epey mutluyuz, epey istediğimiz bir duruma geldik. Taktik ve fizikî olarak fazlaca düzgün hazırlandık. Emre Hoca, teknik grup ve grupla fazlaca hoş bir hazırlık devri geçirdik. Yarın maçta bu hoş devri alana yansıtmak istiyoruz. Netanya da ligi 4. bitirdi. Yarın kendi dominant oyunumuzu alana yansıtmak istiyoruz. Yarın amaçlarımız doğrultusunda istekli bir biçimde maça başlamak istiyoruz.” tabirlerini kullandı.
Sözer, grubun durumunun fazlaca âlâ olduğunu aktararak, eksik oyuncularla ilgili şunları söylemiş oldu:
“Kamp devrinde fazlaca sıkı çalıştık. Burdur’da 18 günlük bir kamp devri geçirdik. Youssouf Ndayishimiye bir sorun hayatıştı, şu an antrenmanlara katılıyor. Bugün egzersizde görüp, yarın karar vereceğiz. Mesut büyük bir oyuncu o denli bir oyuncunun her grupta yer alma kalitesi var. Şu anda ferdî çalışıyor ilerleyen vakitte adım adım kadroya katmaya çalışacağız. İleride bize saha içi ve haricinde katkı sağlayacağına inanıyoruz. Nacer Chadli’nin de sakatlığı var, onun da 1-2 hafta ortasında dönmesini bekliyoruz.”
Lucas Biglia da hayli sıkıntı bir maça çıkacaklarını aktararak, “Çok motiveyiz, fazlaca düzgün çalıştık. Hazırlık maçlarında sistem oturtmaya çalıştık. Bunu önümüzdeki maçlara yansıtmak istiyoruz.” dedi.
Başakşehir’de kendini keyifli hissettiğini lisana getiren Biglia, “Kendimi düzgün hissediyorum. Avrupa maçlarında deneyimliyim. Grup olarak düzgün hazırlandık. Usta isimlerle top koşturuyorum. Bu ekibin Avrupa kupalarında galibiyet mantalitesi mevcut.” halinde konuştu.