Milan, kriket burgerinde patlama: “Kasıtlar %25 arttı”

ahmetbeyler

New member
için istek patlaması kriket burger: İtalya’da müşterilerine böcek unu ile üretilmiş yiyecekleri menüden seçme imkanı sunan ilk restoranın sunduğu “Grillo çizburger” “Ekmek ve Kıyma” ciroda %25 artış. Kendisi onayladı Paul RuggieroSeregno’da doğan ve şimdi Milano’da da bulunan zincirin CEO’su ve kurucu ortağı Filippo Lo Forte ile birlikte: “Bütün bu başarıyı beklemiyorduk, bunu bir yenilik olarak aldık -” diye açıkladı “Sabah Beş Haberleri” -, bu %25’lik hacimler merak uyandıran bir kaldıraç olduğu gerçeğiyle belirlenir. Odak noktamız, doğrudan satılması gereken et: müşterilerimiz kasap dükkanındakinden daha az harcadıklarını söyledikleri için bize geliyorlar. Bu yüzden bir şeyleri doğru şekilde önermeli ve tedarikçilerle doğru anlaşmaları yapmalısınız. Kriket bir alternatiftir, asla etin yerini tutamaz. İki ay önce bu rakamları yapmayı beklemiyorduk: Hala çok fazla merak var ama et her zaman ilk sırada yer alıyor”.








“Grillo Çizburger” malzemeleri – Adına rağmen, bu sandviçte bulunan kriket unu yüzdesi aslında çok düşüktür: aslında, hamburger sadece içerir %1,6 kriket unu. Sandviç, eritilmiş scamorza peyniri, mor lahana, çıtır tatlı patates ve sos ile doldurulmuş yeşil esnaf ekmeğinden (gıda boyası olarak kullanılan bir alg olan spirulina varlığı sayesinde) oluşur. Hamburger, kriket tozu, cannellini fasulyesi, buğulanmış patates, galeta unu, su, ayçiçek yağı, maya, tuz, arpa maltı özü, yerli kriket unu ve tuz ile yapılır.
 
Üst