Milan, yerel polis tutuklamak için cop ve biber gazı kullanıyor: savcı soruşturuyor

ahmetbeyler

New member
Sendika: “Ajanlar saldırıya uğradı” İlk yeniden yapılanmaya göre, engellenen kişi, ajanlara saldıran Brezilyalı bir transseksüel. Sulpl sendikasından Daniele Vincini, polisin bir okulun velileri tarafından girişte çocukları taciz ettiği için arandığını ve onun kısmen soyunmuş ve tamamen değişmiş bir şekilde bağırarak onu korkuttuğunu açıkladı. AIDS’i vardı. Ambulans da olay yerine müdahale etti ancak transseksüeli ziyaret edemedi.

Oturma izni olmayan ve bir dizi emsali olan kırk bir yaşındaki kadın, daha sonra onu Navigli bölgesindeki Via Custodi’deki yerel polisin merkezi tutuklama ve gözaltı bürosuna götürmek üzere arabaya bindirildi. Sendikacı, onun kafa tokuşturmaya başladığını ve bayılıyormuş gibi yaptığını açıkladı. Memurlar kapıyı açarken, şiddetli bir tekme attı ve durdurulduğu yere yürüyerek kaçmak için “15 günlük bir tahmin bildiren” bir memuru tekmeleyerek dışarı çıktı.

Belediye Başkanı Sala: “Video ciddiye alındı” “Bana gerçekten ciddi bir gerçekmiş gibi geliyor”. Milano Belediye Başkanı Giuseppe Sala, Büyükşehir Belediyesi’nin oturum aralarında video hakkında yorum yaptı. “Elbette hoş bir görüntü değil, aksine ciddi bir gerçek. Ancak resmi olarak müdahale edilebilmesi için yerel polisin tutanak tutması gerekiyor, bu tutanağa kadar söz konusu polisler iç hizmetlere yerleştirildi.” – Sonra raporun sonucu ışığında iki şey yapılabilir: örneğin askıya alma gibi önlemler almak veya hatta bizim açımızdan yargı makamına karşı engellenemeyecek bir şikayette bulunmak. “. “Şimdi belirsiz şeyler söylemek istemiyorum ve raporu okumayı bekliyorum, aksi takdirde genel bir yorum yapma riskine girerim ve bunu yapamam.”