Muhtemelen üretimde 2 için görüntüleyin

ahmetbeyler

New member
Görünüşe göre Apple ikinci nesil Vision Pro'ya başlamak üzere. Çin'den en az bir portal diyor. Apple tedarik zinciri alanından kaynaklara göre, ana kart, paneller ve seri üretim için konaklama gibi merkezi bileşenler zaten hazırlanmalıdır. Ancak, portal ilişkilere dayanmaktadır.

Vision Pro lüks bir mal olmaya devam ediyor mu?

Vision Pro, Şubat 2024'te Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk kez piyasaya çıktı ve uluslararasılaşma yaz aylarında Almanya'da satışların başlamasıyla izledi. Kıştan itibaren, mevcut modelin üretiminin belirlendiğine dair söylentiler var, çünkü Apple depoda yeterli miktarda. Temel sorun: kulaklık teknik olarak iyi değerlendirilmiş olsa da, giriş fiyatları 4.000 avro ile alışveriş engeli hala yüksek.

Vision Pro 2 daha ucuz olmalı: ne kadar net, ama net değil. Alternatif olarak, Apple'ın donanım örneğini daha hızlı bir M4 SOC ile geliştirmesi de düşünülebilir, ancak fiyat değişmez. Bu durumda, grubun bu stratejinin lüks bir ürünle ne kadar hassas olduğu sorulmalıdır. İç iyileştirmelere ek olarak, biraz geliştirilmiş bir tasarım da olabilir. Vision Pro hala çok zor ve aynı zamanda kabloya bir bingnet LED'in kaplandığı anlamına geliyor.

Diğer kulaklıklar için ilham

Apple tarafından tasarlanan çeşitli tasarımların Samsung ve Çin toplumu da dahil olmak üzere tam olarak ilham almadığını belirtmek ilginçtir. Google'ın Android-XR işletim sistemi ayrıca Visionos Visionos işletim sisteminin bağlarını da içerir. Bunun nedeni, Apple'ın şekil faktörünün çok güçlü kulaklıklara izin vermesi gibi görünüyor, bu nedenle Meta Quest 3 gibi yapım aşamasında olan bir pil olan cihazların kullanımında bu önemli ölçüde daha az pratik.

Ithome, bu yıl Vision Pro 2'nin teslimatının olduğunu yazıyor. Ming-chi Kuo veya Bloomberg gazetecisi Mark Gurman gibi analistlerin 2025 ve Bahar 2026 sonbahar arasındaki randevulara girdiğini yazıyor.

(BSC)