Napoli, iki euroluk biletle Superenalotto'dasın

ahmetbeyler

New member

Son Büyük İkramiye, 85,1 milyon Euro'nun Rovigo'ya gittiği 16 Kasım 2023 tarihine kadar uzanıyor. 16 Şubat 2023'te, oyun tarihindeki en yüksek Jackpot kazanıldı; her biri 5 avroluk 90 kupona bölünmüş 450 avroluk “Una Buona Stella” sistemi sayesinde 371,1 milyon avroluk bir kazançla yaklaşık 4 milyonluk bir kazanç elde edildi. Her oyuncu için Euro.

SuperEnalotto'nun doğuşundan bu yana Napoli'nin 6'sı olmak üzere 130 galibiyeti var. 1997'den bugüne sadece birinci kategorideki birinciler dikkate alınarak 5 milyar Euro'nun üzerinde ödül dağıtıldı. Matematiksel olarak tam kombinasyonu tutturmak için 622 milyon olası altılı var. 2016 yılında tanıtılan yeni oyun formülü de Jackpot'un büyümesine katkıda bulundu: Koleksiyonun daha önemli bir kısmı jackpot'a ayrıldı, 2 ile de kazanabilirsiniz ve anında ödüller kazanabilirsiniz.

Kazanın kazanıldığı tütün dükkanının Napoli'nin göbeğinde, merkezi Via Toledo'da, her gün binlerce turistin uğrak yeri olan alışveriş caddesi Via Toledo'da yer aldığını ve “Bu nedenle kimin kazandığını söylemek mümkün değil” dedi. . Popüler Napoliten inanışına göre evin faydalı ruhu olan Sisal “Bella 'mbriana” satış noktasının sahibi Salvatore, “Her gün yüzlerce oyun satıyorum, bunu kimin yaptığını nereden biliyorsunuz?” diyor. Umarım mahalleden biridir: İhtiyacı olan birçok kişi tanıyorum ve paranın bunlardan birine gitmesini istiyorum.”