Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’da başkanlığa Aziz Ayboğa seçildi

bencede

New member
Spor Toto Üstün Lig’den düşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’da başkanlığa Aziz Ayboğa seçildi.
Yeni Malatyaspor’un seçimli olağan genel şura toplantısı Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Burada konuşan eski lider Adil Gevrek, üzgün olduklarını lakin asla umutlarını kaybetmemeleri gerektiğini söylemiş oldu.
Başkanlığı periyodunda ekibin büyük başarılara imza attığını, düşünce günler de yaşadığını aktaran Gevrek, şu biçimde konuştu:
“Ligden düşebilirsin lakin ayağa kalkmasını kesinlikle bilmek lazım. Bunun için de yapılması gerekenler var. Bununla alakalı gelecek şahıslara kulüple ilgili anlattım. tekrar Muhteşem Lig’e çıkmak daha doğrusu Yeni Malatyaspor’u, kentin futbolunu yaşatmak istiyorsak birliğe, birlikteliği gereksinim var. Üzgünüm lakin vicdanım rahat zira Yeni Malatyaspor için elimden gelen her şeyi yaptım. Başarılı oldum, başarısız oldum lakin emin olun ki Malatya halkının yüzünü yere düşürecek bir şey yapmadım. Her vakit her yerde Yeni Malatyaspor’un hakkını savundum.”
Divan heyetine listesini sunan Kamil Göksu ise hiç bir yerde “Şu kadar parayla geliyoruz” üzere kelam söylemediğini belirterek, “Ben size, bu kente para taahhüdünde bulunmadım. Bu kulüpte paraya, pula gereksinim yok. Benim önümün açılması için yalnızca 10 gün istiyorum. Kimse benden para istemesin 10 gün. Bizim parayla pulla işimiz yok. Ben arkadaşlarımla bu kulübün önünü açacak teknik hazırlık yapacağım. Bu kent bize sahip çıkmazsa listemizi çeker, gideriz.” tabirlerini kullandı.
Konuşmanın akabinde genel heyete bir süre orta verildi. sonrasındasında divan konseyi, Kamil Göksu’nun adaylıktan çekildiği bildirdi.
yeniden kürsüye çıkan Adil Gevrek, 8 yıldır başkanlık yaptığını ve daima doğruları dediğini anlatarak, Kamil Göksu’ya “Bu iş çocuk oyuncağı değil.” tenkidinde bulundu.
Yeni bir liste hazırlanacağı bildirilmesi üzerine kongreye bir süre daha orta verildi.
hemen sonrasında Aziz Ayboğa’nın listesi oylamaya sunuldu. Oylama kararında Aziz Ayboğa kulübün yeni lideri oldu.
Aziz Ayboğa ismine konuşma yapan Mehmet Coşer Gömüç, Ayboğa’nın başkanlığında Yeni Malatyaspor’un daha uygun yerlere geleceğini belirterek, grubu epey daha yeterli yerlere getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.