“Okan Hoca bizim için büyük şans”

bencede

New member
Galatasaray’ın genç futbolcuları Emin Bayram ve Eren Aydın, Avusturya’da yaptıkları kampı kıymetlendirdi.
Genç futbolcular, Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında kamp yapan sarı-kırmızılı kadronun idmanından evvel basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Savunmada vazife yapan 19 yaşındaki Emin Bayram, hoş bir kamp periyodu geçirdiklerini belirterek, “Bir hazırlık maçı oynadık, mağlup olduk lakin genel olarak âlâ oynadığımızı düşünüyorum. Üç hazırlık maçımız daha var. Hepsinden en âlâ oyun ve sonuçla dönmek istiyoruz.” dedi.
Emin Bayram, Boluspor’da kiralık geçirdiği 1,5 dönemin kendisi için verimli geçtiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
“Orada 45 maç oynadım. Burada Okan Hoca’yla daima irtibat halindeyiz. Kendisi de akademimizden çıktığı için gençlere epey ilgi gösteriyor. Gençler olarak ona teşekkür ediyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Galatasaray akademisinden çıkıp kulübümüze büyük hizmetler veren futbolcular var. Ben de onlardan biri olmak istiyorum. Kulübümüze ne yararlı olacaksa, o olsun isterim. Maksadım burada kalıcı olmak ve Galatasaray’ın kaptanlığını yapmak.”
Emin Bayram, ekibin deneyimli stoperleri Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı’nın deneyimlerinden yararlanmaya çalıştığını da kelamlarına ekledi.
Eren Aydın: Okan Hoca bizim için büyük şans
Sarı-kırmızılı kadronun 19 yaşındaki forveti Eren Aydın, verimli bir kamp periyodu geçirdiklerini aktardı.
Çalışmalara ağır bir tempoda devam ettiklerini anlatan Eren Aydın, “Bu ortama alışmamız için Okan Hoca’mız akademiden gelen oyunculara epeyce yardımcı oluyor. Her şey güzel geçiyor. Birinci maçımızı düzgün oynadık lakin sonuç istediğimiz üzere olmadı. Önümüzdeki üç maça daha düzgün hazırlanıp, daha düzgün sonuçlar almak istiyoruz. Okan Hoca bizim için büyük bir talih. Kendisinden neler kapsak bizim için kârdır. Biz de ondan fazlaca şey öğrenmeye çalışıyoruz. Bize hayli yardımcı oluyor.” diye konuştu.
Eren Aydın, grubun deneyimli forvetlerinin kendisiyle yakından ilgilendiğini lisana getirerek, “Gomis benim için bir öğretmen üzere. Her idmandan daha sonra yanına çağırıp bir şeyler anlatıyor, gelip benimle özel çalışmalar yapıyor. Kendisine hayli teşekkür ediyorum. Mustafa Muhammed de daima hem fizikî tıpkı vakitte zihinsel olarak kuvvetli olmam gerektiğini söylüyor. Hepsi bana epeyce yardımcı oluyor.” tabirlerini kullandı.
Genç futbolcu, kamp yaptıkları otelde söylemiş olduği rap kesiminin ekip arkadaşları tarafınca epeyce beğenildiğini belirterek, “Çocukluktan beri rap müziğe ilgim var. Kampa birinci gelen gençleri de sahneye çıkartıp, müzik söyletiyorlar. Ben rap söylemiş oldum, Yunus Akgün ağabey de paylaştı. Çok beğendiler, hatta her akşam yemeğinde söyletiyorlar.” açıklamasını yaptı.