Otistik çocuğun köpeği Bergamo fünikülere binemiyor

ahmetbeyler

New member

Annenin Hikayesi – 12 yaşındaki çocuğun annesi, “Kayıtsızlık tünelinden çıkmak bizi şaşırttı, artık dayanışmaya alışkın değiliz. Güzeldi, güzeldi, yıllardır ilk kez başıma geliyordu” yorumunu yaptı. bilet gişesinde “Her boydan köpeğe yalnızca ağızlık, tasma ve uygun bir seyahat belgesi varsa uçağa binmesine izin verilir” tabelasını hemen fark etti.

Personele durumu şöyle açıklamaya çalıştı: “Aaron bir yardımcı köpek, belgeleri ve Leo’nun engelli kartını gösterdim. ‘Sürücü karar verir’ dediler ve ardından kalabalığın arasından geçip özür dileyerek sırayı geçtim. ve kondüktörün olduğu turnikelere ulaştı”. Ancak kadına göre ikincisi nedenler duymak istemedi. “Ağzı olmadan Aaron binemedi. Mühendisle konuşmak istedim, işlerin nasıl olduğunu tekrarladım. Hiçbir şey yapmıyorum. Kocama o kadar tesellisiz bir yüzle döndüm ki, sanırım o sırada bazı insanlar tepki gösterdi” .

İsyan” – “Bergamo ve kültür başkenti Brescia dışında hiç böyle bir şey görülmedi, polisi arayın”; “Siz binmezseniz biz de binmeyiz” sözleri yolcuların kullandığı ifadelerden bazıları. “Ağlamak geldi içimden, herkese teşekkür edip durdum. Atb’nin bir çalışanı yanımıza geldi ve bir daha sıra beklememek için biletleri getirmeyi teklif etti. Geri dönüş, bazı Japon turistlerin bize oturacak yer vermesiyle de heyecan vericiydi. bizi aşağı indirip Aaron’u sordu,” diye tamamladı çocuğun annesi.