Ozan Tufan: “Fenerbahçe’ye kırgınlıklarım var”

bencede

New member
Hull City’e transfer olan Ozan Tufan, Fenerbahçe ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti.
Milli futbolcu, Acun Ilıcalı’ya fazlaca teşekkür ettiğini kaydederek, şunları tabir etti:
“Acun abi ile kısa bir görüşmemiz oldu, kendisinin de dediği üzere. Hayallerinden bahsetti, ‘Hayallerimizin bir modülü olmak ister misin?’ dedi. Ben de hayallerinin ortasında olmak istedim. daha sonra Şota hocamla bir telefon görüşmemiz oldu. Hoca da benimle ilgili beklentilerini söylemiş oldu. Ben de o beklentileri karşılayabileceğimi, hala heyecanlı olduğumu, hala istekli olduğumu söylemiş oldum. Ve Premier Lig yolunda bunu emin adımlarla başarabileceğimizi söylemiş oldum. her insanın hayali olan bu ligde kısa bir devir de olsa oynamış bulunuyorum. yenidendan grubu oraya çıkarabilmek için elimden gelenin fazlasını yapma ümidiyle transfer oldum.
Kendime güveniyorum. Kendi oyun stilime, oyun gücüme güveniyorum. Futbolda en değerli şeylerden biri benim açımdan mental. Mentalim, başım sahanın ortasında, boş olduğu vakit kendimi daha güzel yönlendirebilen, daha âlâ oynayabilen bir oyuncuyum. Sizler de takdir edersiniz ki Fenerbahçe devri benim için epeyce sıkıntı oldu. Zira hem taraftar tıpkı vakitte kulüp açısından burada ağır bir 7 dönem geçirdim. Lakin artık yeni bir heyecan, serüven. Dilerim ki sene sonunda ülkemizi ve grubumuzu en uygun biçimde temsil ederiz. En güzel yerlerde olma ümidiyle buraya transfer edilmiş oldum.”
Fenerbahçe’ye kırgınlığı olup olmadığı sorulan Ozan Tufan, “Tabii ki kırgınlıklar var. Zira hak edilmemiş bir şey var. Benim yaşamadığım bir sorun bana lanse edildi. O yüzden bir kırgınlığım var. Daha ayrıntılı biçimde konuşuruz tahminen daha sonra.” diye konuştu.
Ozan Tufan, “Nerede yanılgı yaptın sence?” sorusuna karşılık da “Özellikle öz tenkit yapmak gerekirse, vakit zaman berbat oynadığım, Aziz Yıldırım devrinde takım dışı kaldığım vakit, kendi sorunlarımı kabul ediyorum, ettim. Lakin son vakitte birçoğunuz bahse hakim değilsiniz, yazılan şeylerden haberleriniz var, birçok bildiğiniz üzere değil. Bunları konuşmak için müsaade alacağım Acun ağabeyden, açıklama yaparım. Kendi kusurlarım da sorunlarım de oldu hepsini kabul ediyorum ancak güzel oynadığım vakit, makus oynadığım vakit var. Artık her şeyimi buraya vermek üzere gayret edeceğim. O yüzden kimsenin kuşkusu olmasın.” sözlerini kullandı.