ahmetbeyler
New member
Bu eğitim gezisi, pandeminin dayattığı iki yıllık duraklamanın ardından ilk sefer olacaktı. Başlangıçta çıkış tarihi farklıydı ancak organizasyonel sorunlar nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. Enstitünün temasa geçtiği acente geziyi son anda ertelemek zorunda kalmıştı: birkaç gün. Ancak bu şekilde gezinin dönemi, partnerinin 18. doğum gününü kutlayacağı güne denk gelecekti. Ve gezi ile onun doğum günü arasında hiç şüpheleri yoktu.
Çocuklar daha sonra müdüre gitmeme kararlarını ilettiler: “Ya hepimiz gideriz ya da hiçbirimiz. Partnerimizi yalnız bırakmak istemiyoruz, o bizden biri, onun doğum gününü arkadaşları olmadan kutlamanız doğru değil. Onu dört yıldır tanıyoruz ve onu seviyoruz.”
tepkiler – Engelliler Bakanı’ndan davranışlarından dolayı bir alkış geldi Alessandra Locatelli: “Büyük bir duyarlılık gösterdiler ve gençlerimizin birçok yetişkine de olumlu bir örnek olabileceğine inanıyorum. Çocukları olduğu kadar okul ve aileleri de tebrik ediyorum” dedi.
Müdür, “Eğitimciler olarak işimizin işe yaradığının, çocukların güçlü bir olgunluk duygusu gösterdiğinin işareti” diye ekledi. 17-18 yaş arası öğrencilerden oluşan birbirine sıkı sıkıya bağlı bir sınıf: tüm ilçe, dört yıldır sıralarını ve öğretmenlerini paylaşıyorlar, neredeyse tamamı Lise deneyimlerinin başlangıcından beri birlikte. . Okul saatleri dışında da görüşüp takılırlar, önemli günleri birlikte kutlarlar.
Tarih başlangıçta öngörülen tarih olarak kalsaydı, liseli kız Sicilya partisinin bir parçası olacaktı. Son yıllarda engelliliği hiç sorun olmadı, uyum mükemmeldi. “Müdürün altını çizdiği bu seçim, çocuklar için Covid karşıtı kısıtlamaların getirdiği iki yıllık aradan sonra ilk okul gezisi olacağını düşünürsek daha da değerli. Cumhuriyetin bayraktarlarına atfedilen ödülün IV C’yi tanıyıp tanımayacağını değerlendirmek üzere Cumhurbaşkanlığı’na”.
Liseli kızın annesi duygulandı: “Onlar olağanüstü çocuklar, onlardan öğreneceğimiz çok şey var. Size ancak kalbimizin derinliklerinden teşekkür edebiliriz”.
Şehir onları ödüllendiriyor – “Paskalya tatilinden hemen sonra okul yeniden açıldığında, onları belediye binasına resmi olarak davet etmek için sınıfa gideceğim. sadakat, dostluk ve fedakarlık” diyen Başkan Yuvarlak, sözlerini şöyle sürdürdü: Belediye başkanı, “Davranışları, gurur duyduğumuz tüm Pontecorvo şehri için bir işaret ve örnektir” diye sözlerini tamamladı.