Rimini, eski kocası ve komşu sevgilisi: Eski karısına tazminat ödendi

ahmetbeyler

New member
22 Mayıs 2024, 15:04

Yaklaşık 40 yıllık evliliğin ardından diğerine giden kadın, hakimin kararından memnun olduğunu söyledi

Tgcom24

Birincisi, neredeyse 40 yıl süren ilişkinin sona ermesinin yarattığı travma (“Bir gecede evi terk etti, beni başkası için terk etti”, diyor artık tazminat ödeyen eski eş); sonra devam ediyor: “Ayrıca bana evin ipoteğini ödemem için para ödemeyi de bıraktı ve Ağustos 2023'ten itibaren benim ve çocuklarımızdan birinin yaşadığı sokakta yaşamaya başladı”.

Bu nedenle 59 yaşındaki Sant'Arcangelo'lu (Rimini), “bu durumdan dolayı çektiğim her şey için” suçlamalarla ayrılma ve ayrıca manevi zararların tazminini talep etmek için yasal süreci başlattı.

Kadının avukatı “Çaresiz durumdaydı” diye anımsıyor Il Resto del Carlino – 61 yaşındaki eski kocası, onu başka bir kadın için terk ettikten sonra, anlaştıkları nafaka ödemesini ona ödemeyi bırakmış ve eski eşinden sadece birkaç yüz metre uzakta yeni partneriyle birlikte yaşamaya başlamıştı. eş” .

Böylece, sonunda, rızaya dayalı bir anlaşma yoluyla ihanete uğrayan kadın, ödenmemiş borçlara ek olarak ayda 350 avroluk bir nafaka ve manevi tazminat olarak 4.300 avro aldı. İlk etapta 20 bin euro talep edilmişti.

İlgili