Seferovic’ten ay yıldızlı dövme açıklaması

bencede

New member
Galatasaray’ın yeni transferi Haris Seferovic, sarı-kırmızılı ekipte forma giyeceği için memnun ve gururlu olduğunu söylemiş oldu.
Sarı-kırmızılıların Portekiz grubu Benfica’dan dönem sonuna kadar kiralık olarak takımına dahil ettiği 30 yaşındaki İsviçreli santrfor, GSTV’ye açıklamalarda bulundu.
Başarılı bir dönem geçirmek istediğini belirten Seferovic, “Galatasaray üzere büyük bir kulübe geldiğim için de kendimi epey keyifli ve gururlu hissediyorum. İstanbul üzere olağanüstü bir kentte yaşamakta fazlaca eza çekeceğimi zannetmiyorum. Ailemle bir arada burada olduğum için hayli memnunum.” diye konuştu.
Atatürk Havalimanında sarı-kırmızılı taraftarların kendisi için düzenlediği müsabaka merasimiyle ilgili de konuşan Haris Seferovic, “Çok çılgınca bir geceydi. Daha evvel Türkiye’de maç yaptım, stat büsbütün dolu olmamasına karşın kusursuz bir atmosfer vardı. Stadın büsbütün dolu olduğu vakitte neler olacağını iddia bile edemiyorum. Çılgın taraftarımızı tüm dönem boyunca bizi desteklemeye bekliyorum. Galatasaray’ın nasıl büyük bir kulüp ve her vakit şampiyonluğa oynayan bir grup olduğunu herkes biliyor. Alışılmış ki şampiyonluğu kazanmaya çalışacağız.” formunda görüş belirtti.
Seferovic, kolundaki ay-yıldızlı dövmeye ait ise, “Ben Boşnak olduğum için Müslümanım. İslam’ı simgeleyen bir sembol olduğu için de bu dövmeyi yaptırmak istedim. En sevdiğim dövmelerimden biri.” sözlerini kullandı.