Selden kurtarılan çocuğun annesi Cesena konuşuyor

ahmetbeyler

New member
“Her şey bir anda oldu” diyen annenin hikayesi böyle başlar. Cesena’da selden bir çocuk kurtarıldı. kadın bir “Öğleden Sonra Beş” o dramatik saatlerde neler olduğunu açıkladı: “Saat bir civarındaydı – Fabiana ile bağlantılı olarak açıkladı Barbara d’Urso -. Sular daha da yükseldi, nasıl olduğunu bile anlamadan evden çıktık” dedi.

Suyun itici gücü ani oldu, öyle ki kaçış yollarını tıkamak: “Kapı bloke edilmişti: Ortağım kapıyı açıp bizi çıkarmak için tornavida kullandı – diye ekledi -. Dışarı çıktığımızda nehir bizi içine çekti. Ayrıca çok fazla akıntı vardı ve yüzemedim. oğlum kollarımda astım hastasıyım ve yapamayacağımdan korktum bu yüzden merdivenlere geri döndüm ve insanlık dışı bir çığlık attım neyse ki oğlumu sakinleştirmeyi başardım ve onu her şeyin bu olduğuna inandırdım bir oyun”.

Fabiana ve bebeğine yardım etmekti. yakınlarda olan bir aşçı: “Bizi kurtaran çocuğu gördüğümde, çok uzun olduğu için bizi kurtaracağını biliyordum – dedi – onunla buluşup ona sarılmak ve teşekkür etmek isterim”..