Siyah beyaz bir hafta: haftanın fotoğrafları (34. hafta)

Adanali

New member

1. Siyah beyaz bir hafta: haftanın fotoğrafları (34. hafta)

Cumartesi

Duyuru

Fotoğraf Mısır tarlasında şapkalı ön plandaki öğeler aracılığıyla hoş bir derinlik yaratan doğal bir portre olarak seçkimizi açıyor. Fotoğrafçı Frank Hoffmann (fotoğraf yayını) bu görüntünün yaratılışı hakkında bize şunları yazmıştı: “Aynasız sistem kamerasıyla çektim ve beyazlatıcı yardımıyla gözlere ışık sağladım. Güzel insanları fotoğraflamak zor değil.”

Pazar

Fotoğrafıyla Zaman kapatır Özette Ivan A. Kompozisyonunun konusu çok dikkatli seçilmiş ve nasıl ortaya çıktığını şu şekilde anlatıyor: “Resmin kendisi, Weißenburg’daki terk edilmiş bir bira fabrikasında, kayıp bir yerde yaratıldı. Hiçbir yer, zamanı, özellikle de geçmişi ve geçiciliği Kayıp Yer’den daha iyi temsil edemez. Özellikle bu fotoğraf için değil, bu konu için eBay’den 30 adet cep saati seti aldım. Kafamda hâlâ bu konuyu takip edecek bir takım görüntüler ve düşünceler var.”

Pazartesi

Seçim bir tatil fotoğrafıyla devam ediyor. Dirk Selig (bu fotoğraf) başlıktaki gibi bu fotoğrafı çekti Malaga-6 aynı adı taşıyan İspanyol sahil kasabasında zaten ortaya çıktı. “Öğleden sonra birçok insan limanda gezindi. Buradaki zorluk doğru anı bulmaktı. Düzenleme sırasında görüntünün dışındaki bazı kişilere rötuş yapabildim” diyor eserin fotoğrafçısı.

Salı

Daha sonra yükseklere çıkar Siyah ve beyaz sumru kaydeden Jan RotheZika). Bu fotoğrafı da tatildeyken, Hollanda’nın daha kuzeyinde çekmişti. Nordesse Kanalı’nı geçen bir feribotta birkaç kez başarılı fotoğraf çekmeyi denedi. Hem editör ekibi hem de topluluk bunun başarılı olduğu görüşünde.

Duyuru

Çarşamba

Gernot Schwarz’ın bir sonraki görüntüsü, fotoğrafı bizi dünyaya geri getiriyor Ruhr yeri Duisburg’un aynı adlı bölgesinde kayıtlı. “Fotoğraf motiflerimi günlük turlarımda buluyorum” diyor.

Perşembe

üzüntü Florian Dehn (Katzenfutter), Kassel’deki Wilhelmshöhe tren istasyonunda çekilen fotoğrafını böyle adlandırıyor. “Orada, kahramanlar gibi ben de aktarma trenimi bekledim. Tren istasyonunun gri beton çölü fotoğrafıma yansıyor: ıssız ya da hüzünlü.”

Cuma

Haftayı galeri fotoğrafçısı P. Schastok fotoğrafıyla tamamladı Uçuşta. Fotoğraf gece çift lensli refleks kamerayla çekildi. Fotoğrafçı kuşun yeni havalandığını mı yoksa inmek üzere mi olduğunu merak ediyor.

Cumartesi: Mısır tarlasında şapkalı

Instagram: @photopublication
(Resim: Fotoğraf Yayını)

()

Haberin Sonu