Sophie Codegoni: "Basciano'nun ısrarla takip ettiği iddiası hiçbir zaman geri çekilmedi, artık korkuyorum ve sadece korumalarla çıkıyorum"

ahmetbeyler

New member
Sonrasında korku içinde yaşıyor eski Alessandro Basciano'yu takip etmekle suçluyor35 yaşındaki DJ, avukatlarının söylediğine göre kendisine yönelik şikayeti hiçbir zaman geri çekmediğini, adalet istediğini ve bunu alacağından emin olduğunu söylüyor. Sophie Codegoni, 23 yaşındaki etkileyici, hikâyesini “Corriere della Sera”ya anlatıyor eski ortağı ihbar edildi, tutuklandı 21 Kasım Perşembe tam da takip suçlaması için ama 48 saat sonra cezaevinden çıktı:, yargıç buna savunmanın yaptığı konuşmalara dayanarak karar verdi, çünkü adama karşı ciddi delillerin ortadan kaldırıldığını söyledi.

Codegoni “Başlangıçta her şey yolundaydı, sonra değişti” diye açıklıyor Codegoni “medya sirkini bu hikaye etrafında alevlendirmek” istemiyor, ancak böylesine hassas bir konuya “bu deneyimi yaşamış veya deneyimlemiş birçok kadına saygı duyduğu için” müdahale etmek istiyor. benimkine benzer durumlar yaşıyorlar.” Onunla olan ilişkisine dönüp baktığında, başlangıçta her şeyin yolunda olduğunu, “sevgi dolu ve tatlı olduğunu” söylüyor. “Big Brother'da tanıştıktan sonra”, “Aşk hikayemiz o kadar büyüdü ki, Mayıs 2023'te bir kızımız oldu” diyor. Sonra ilk anlaşmazlıkların “pizza yemek, işe gitmek ya da anneme gitmek olsun ondan ayrıldığımda ortaya çıktığını” hatırlıyor. Sonra tamamen değişti. Hayatımın önceliği o olmalıydı, ondan önce. her şey ve herkes”.

Korku ve aşk arasında “Onu çok sevdiğimi” ve onu terk etmediğini çünkü “Bir şeyleri değiştirebileceğimi ve hayal ettiğim aileye sahip olabileceğimi düşündüm ama gerçeği ailemden bile herkesten sakladım. çünkü içimde hata yaptığımı biliyordum, davranışına hep bir gerekçe buldum, hatayı hep kendimde bulmayı başardım ve o beni her seferinde geri döndürmeyi, gerçeği kendime inkar etmeyi başardı.” Kısacası kendini “ve ben buna inandım” diye haklı çıkardı.

İlk dava Aralık 2023'te. Ardından Aralık 2023'te dava geldi. Sophie günlerce korktuğunu anlatıyor çünkü “Beni evimin kapısından gözetliyorlardı, restoranın dışında beni bekliyordu” ve ardından “ondan çok kötü telefonlar ve mesajlar almıştı. Kiminle birlikte olduğumu her zaman biliyordu ve Neresi”. Basciano'nun paparazzi olduğunu söyleyen cevabına şöyle cevap veriyor: “Kamerasız casusluk yapan bir paparazzi mi? Hikayeyi iyi biliyorum.”

Zor günler Etkileyici, korkuları ve “çok inandırıcı” olduğunu bildiği sözleri arasında bocaladığı zor günler olduğunu söylüyor. Ancak Basciano'nun avukatlarının iddia ettiği gibi ilk şikayeti geri çektiğini reddediyor. “Ceza avukatımdan yavaşlamasını istedim – diye açıklıyor – ancak hâlâ yolunda gitmeyen pek çok şey olduğu için emekliliğe kaydolmadım”. Bunun yerine 14 Kasım'da ikinci bir şikayet geldi. “Ne olduğunu söylemek istemiyorum” diyor ama o gece gerçekten gözlerimi açtım.”

Tutuklama ve korumalar Basciano tutuklandığında Sophie'ye bir mesaj gönderdi. “Ama o kadar yalandan sonra buna inanmadım. Ertesi gün şok oldum. Bunu sosyal medyada keşfettim. Şimdi ne yapacağım? Avukatlarım bana ne tavsiye ediyor. Sakinim çünkü yapmadığımı biliyorum. bir şey icat ettim ama korkuyorum.” Ve evden çıktığında bunu daima korumalarla yapıyor.