Trento, yaya geçidinde bisikletin üzerinde: 860 avro para cezası

ahmetbeyler

New member
Trento, yaya geçitlerinde bisiklet sürüyor: para cezası 860 avroya çıktıktan beş yıl sonra

Scaglione, “21 Mayıs 2017’de 7.40’tı” diye yazdı. Corriere della Sera – ve Torino’ya gidip ders vermek için trene binmek için koştum. Şehir yarı ıssızdı. Yaklaşık 2 metrelik kısa bir yaya geçidini bisikletle geçiyorum ve bir an sonra bir trafik polisinin düdüğünü duyuyorum. İhbardan sonra, treni kaçırmak üzere olduğum için yaya olarak bisikleti elimde gezdirerek koşmaya devam ettim” dedi.

Polis versiyonu farklızaten olayın olduğu tarihte (3 Mayıs 2017) ve saatinde (8.04): “Scaglione, Torre Vanga’dan tren istasyonu yönüne geldi, bisikletiyle San Lorenzo üst geçidinin kaldırım-çiçek tarhında, yaya geçidinin bulunduğu yerden geçti. 163 avro. Scaglione menajere ‘Gitmem lazım, eve gönderin’ dedi.

ilk ifade belediye başkanı ve itfaiye şefi bisikletçi öğretmen tarafından itiraz edilen 45 avro. 5 yıl sonra, tutarla dostane bildirim on kat artarak 450 Euro’ya ve son olarak ödeme emri 860 Euro’ya çıktı.

Scaglione, “Belediye başkanına cezanın kaldırılması için değil, durumun paradoksuna dikkat çekmek için yazdım”, diye açıklıyor. Corriere della Sera. “Cevap almadım. Öte yandan, halef, on kat daha fazla ödeme talebi aldığımda, Pontius Pilate ellerini yıkadı”. İki ay sonra para cezası 860 avroya ulaştı.

Delilik: İlk para cezasının yirmi katı – profesörü bitirir -. Trento Belediyesi’ne zaten para cezası ödedim ama bu değil: Reddiyorum. Avukata başvurdum belki taksit taksit ödemek zorunda kalacağım ama bu adaletsizliği protesto etmeyi doğru bulduğum can sıkıcı bir sistem örneği olarak görüyorum. Benimki bir sivil savaş. Bir işlem önerdim, 150 Euro makul bir miktar: Yapamazsam sabırlı ol”.