turuncu alarm Liguria, Toskana, Emilia, Veneto

ahmetbeyler

New member
Yarın, yani 25 Ekim için Toskana'nın bir bölümünde turuncu alarm hâlâ devam ediyor ve Grosseto, Livorno ve Pisa eyaletlerindeki bazı belediyelerde okullar kapalı kalacak. Maremma'da, Grosseto'daki evlerinde lise öğrencileri, Toskana'daki Capalbio, Manciano, Monte Argentario, Orbetello, Pitigliano, Sorano ve Magliano belediyelerindeki her seviyedeki kurumlar kapalı. Livorno ile ilgili olarak, başkentte her düzeydeki tüm okulların öğretim ve eğitim faaliyetlerinin ve kamu ve özel eğitim-okul hizmetlerinin askıya alınması öngörülüyor; belediyeye ait oyun merkezlerinin, gündüz merkezlerinin, şehir parklarının ve şehir mezarlıklarının kapatılması; belediye kulübesinin halka kapatılması. Piombino, Campiglia, Suvereto, Cecina, Castagneto, Bibbona ve San Vincenzo belediyelerindeki belediye başkanlarının kararnameleri. Pisa, Riparbella, Guardistallo, Montescudaio ve Monteverdi eyaletlerindeki bazı belediyelerde de okullar kapatıldı. Empoli'de (Floransa), kritik konularla ilgilenmek ve halka yeterli yardımı garanti etmek için tüm operasyonları koordine etmek amacıyla, Terrafino bölgesinde belediye sivil koruma operasyonları merkezi faaliyete geçirildi.