Venedik’te ölen oğlunun fotoğrafları ve sesinin bulunduğu telefon çalındı

ahmetbeyler

New member
Venedik, oğlunun öldüğü yerde dua etmek için duruyor: fotoğraf ve ses içeren telefon çalındı |  İtiraz: Onu bana geri ver, ondan geriye kalan tek şey buydu  - fotoğraf 2

Tgcom24
Anne Cristina’nın telefon hırsızına çağrısı

Cristina Silvestri sosyal medyada “Kırmızı kapaklı bir Samsung A13, birkaç kez aradım ve çalıyor” diye yazarak telefonun kurtarılması için çaresizce çağrıda bulundu.

“Park halindeki arabadan çantamı çaldılar” diyor, “Birisi yolcu kapısını açtı ve çantayı aldı, fark etmedim ve sonradan fark ettim. Çantamda her şey vardı ama beni ilgilendiren şey cep telefonum”.

Tek istediğim telefonumu geri almak: oğlumun tüm fotoğrafları ve sesleri var, Marco’nun. Bebeğimden bana kalan tek şey bu. Orada Marco’nun benden alındığı yerde çantamı çaldılar. Sadece bunu istiyorum, telefonu. Eğer biri onu bulursa veya onu kim çaldıysa, eğer okursa, lütfen: sadece telefonu bana verin” diye bitiriyor.

Marco Scroccaro anısına burs

Bu arada burs, Riviera Senfoni Orkestrası’nın yıl sonu konserinde, Mira’daki Luigi Nono ve Adele Zara kapsamlı okullarında müzik çalışmaları üçüncü sınıf öğrencileri lehine, genç Marco Scroccaro’nun anısına verildi. öğrenci ve opera vaadi.

Mira Belediyesi’nin girişimi, kazananların toplam 1.500 avroluk parayı müzik enstrümanları satın almak, ustalık sınıflarına kaydolmak veya diğer eğitim fırsatları için kullanmalarına olanak tanıyacak.

Marco Scroccaro, Venedik’teki Benedetto Marcello Konservatuarı’nda tenor olmaya hazırlanıyordu ve bu konservatuar da onun anısına Villa Widmann’da bir konser düzenledi.