Video Atölyesi Adobe Lightroom Uygulaması: Ana Ayarlar ve Ön Ayarlar
ton değerleri
ön ayarlar
hazır ayarlar oluştur
Doğal olarak, seyahat ederken ve yoldayken çok sayıda görüntü verisi oluşturulur. Bu nedenle, görüntüleri geliştirirken onları hareket halindeyken bile mümkün olduğunca verimli bir şekilde gerçekleştirebilmek önemlidir. Geliştirme ayarlarını bir görüntüden diğerine aktarabildiğimde yardımcı oluyor ve bu filmin konusu da bu. Geliştirme ayarlarınızı tüm seriye nasıl aktarabileceğinizi ve ayrıca tek bir tıklamayla uygulayabileceğiniz hazır ayarları nasıl oluşturabileceğinizi göstermek istiyorum.
Bu dizide sadece ilk görüntüyü geliştirmeye başlamak istiyorum. Burada temsili bir tane alıyorum ve beyaz dengesine buradan başladığım açık. Yani renk alanına gidip oradaki damlalığı alıp nötrleştirmeye uygun bir alana sürüklüyorum. Bunu küçük onay işaretiyle onaylıyorum ve ardından renkleri biraz daha bireysel olarak ayarlayabiliyorum. Bu görüntüde pozlama ve ton değerleri doğrudur. Şimdi doğrudan efektlere geçebilirim. Önce dinamikleri biraz azaltacağım.
(Not: Aşağıdaki transkript, aşağıdaki videoyu izleyemeyen veya izleyemeyen kişiler için bonus içeriktir. Transkript, ses parçasını tam olarak temsil etmemektedir; bazı pasajlar atlanmış veya özetlenmiştir, diğerleri düzenlenmiş, yeniden yazılmış, deşifre edilmiştir. veya entegre.)
Giderek daha fazla bilgi.
BT ve teknoloji için dijital abonelik.
- Tüm özel testler, kılavuzlar ve arka plan bilgileri
- Tüm dergiler için tek abonelik: Doğrudan tarayıcınızda c’t, iX, MIT Technology Review, Mac & i, Make, c’t photography okuyun
- Risk yok: ilk ay ücretsiz, ardından aylık 9,95 €’dan başlayan fiyatlarla. Dergi aboneleri daha da az okuyor!
Aya ÜCRETSİZ başlayın
Şimdi ÜCRETSİZ deneyin ve okumaya devam edin!
Zaten bir Haberler+ abonesi misiniz?
Kaydolun ve okuyun
Şimdi kaydolun ve makaleyi hemen okuyun
Haberin Sonu