Yemek Fotoğrafçılığı: Yemek Kitabınızı Planlama ve Tasarlama
Her zaman okuyucuyu düşün
1. Adım: Yemek Kitabınızı Planlama
2. Adım: Fotoğraf ekipmanı
3. Adım – Kamera ve akıllı telefondaki önemli ayarlar
4. Adım: Fotoğraf çekmek için uygun yerleri bulun
5. Adım: Süreci planlayın
6. Adım: Görsel fikirlerini uygulayın
Adım 7: Yemek Tarzı
8. Adım: Görüntüleri düzenleme
9. Adım: Kitabınızı tasarlayın
Yemek yapmak birçok insan için bir tutkudur ve kişisel bir yemek kitabı oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Basılı bir sürüm veya bir e-kitap olsun, hepsi iyi bir planlamaya ve göz alıcı görüntülere bağlıdır.
Tarifler ne kadar lezzetli olursa olsun: Resimler çok koyu veya bulanık olduğu için onları kendiniz pişirmeye teşvik etmiyorsa veya yemek kitabı bir ipten yoksunsa ve yapılandırılmamış görünüyorsa, bu zaman kaybıdır. Ancak birkaç basit adımı ve ipucunu izlerseniz, kendi yemek kitabınızı yapmanın gerçekten eğlenceli olduğunu ve hiç de zor olmadığını göreceksiniz.
Her zaman okuyucuyu düşün
Önce kendinize sormanız gereken en önemli soru: Tarif koleksiyonunuz ne için? Bunlar tanıdığınız insanlar olabilir: aile, arkadaşlar, tanıdıklar veya belki de kibar postacı. O zaman, daha çok tanıdık-kişisel veya arkadaşça bir şekilde yazılıp detaylandırılıp işlenmediğine bağlıdır. Ailen içinse, yakın meslektaşların için yazmaktansa daha özgür ve kişisel yazabilirsin. Yazımınız hedef kitlenize bağlı olacaktır.
Giderek daha fazla bilgi.
BT ve teknoloji için dijital abonelik.
- Tüm özel testler, kılavuzlar ve arka plan bilgileri
- Tüm dergiler için tek abonelik: Doğrudan tarayıcınızda c’t, iX, MIT Technology Review, Mac & i, Make, c’t photography okuyun
- Risk yok: ilk ay ücretsiz, ardından aylık 9,95 €’dan başlayan fiyatlarla. Dergi aboneleri daha da az okuyor!
Aya ÜCRETSİZ başlayın
Şimdi ÜCRETSİZ deneyin ve okumaya devam edin!
Zaten bir Haberler+ abonesi misiniz?
Kaydolun ve okuyun
Şimdi kaydolun ve makaleyi hemen okuyun
Haberin Sonu