“yeniden şampiyonluk yaşamak, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum”

bencede

New member
Trabzonspor, Medipol Başakşehir’den Edin Visca’yı takımına kattı.
Medipol Başakşehir Lideri Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu ve Edin Visca, düzenledikleri basın toplantısında gazetecilerin karşısına geçti.
“Abdullah Avcı, Trabzon’a gidiş istikametinde etkenlerdi”
Medipol Başakşehir Lideri Göksel Gümüşdağ, transferin Trabzonspor topluluğuna güzel olmasını dilerken, kelamlarına şu biçimde devam etti:
“2 aydır Ahmet Liderle görüşüyoruz. Farklı kulüplerle de görüşmeler yaptık. Ahmet Lider epey daha istekli ve istekliydi Visca noktasında. Görüşmeleri 2 aydır sürdürüyor. Bugün son görüşmeleri tamamladık. Başakşehir Kulübü bir şirkettir. Transferin gerçekleşmesinde de çok fazla etken vardı. Uzun yıllar yol arkadaşlığı yaptığımız Abdullah Avcı, Trabzon’a gidiş tarafında etkenlerdi. Visca’ya da sorduğumuzda, kendisi bu istikamette ‘Yardımcı olursanız sevinirim’ dedi. Visca daima isteniyordu. 6-7 yıldır ligin asist krallığı, gol krallığı manasında istikrarlıydı. Visca, kulübün sembollerinden bir tanesiydi. Emekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. İnanıyorum ki gideceği topluluğa da büyük katkılar yapacaktır. Biz Visca ile büyük muvaffakiyetler yaşadık. Onun katkısı bir gerçek. Güzel olsun. Visca’nın da Allah yolunu açık etsin.”
“Visca, en zorlandığım, en uzun süren transferlerden bir tanesiydi”
Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu ise, “Yaklaşık 2 aylık bir müddetçti bu. Bu transferle alakalı fazlaca şey yazıldı çizildi. Şu saat prestijiyle neticelendirdik. Transferde her türlü kolaylığı sağlayan Göksel Gümüşdağ Lidere teşekkür ediyorum. Visca, en zorlandığım, en uzun süren transferlerden bir tanesiydi. Başakşehir’in en değerli oyuncusu, hocamızın epeyce istediği, topluluğumuzun fazlaca beklediği bir transferdi bu. 10 milyon Trabzonspor taraftarının ekonomik haklarını, finansal varlıklarını en güzel biçimde yönetim etmekle yükümlüyüz. Visca ile de güzel koşullarda anlaştık. Visca’nın menajeri, epeyce rahat konuştu, epey rahat anlaştık. En rahat anlaştığımız 3-5 oyuncu menajerinden biri. Onun da bu transferde hissesi büyük. Visca fiyat manasında epey büyük kolaylık sağladı. isca, 11 sene emek verdi Başakşehir’e. Oyuncumuza verdikleri emekten ötürü Başakşehir’e fazlaca teşekkür ediyorum. Bizim için değerli bir transferdir. Hocamızın istediği bir oyuncuydu. Kıymetli katkılarda bulunacağından kuşkumuz yok.” formunda konuştu.
“yine şampiyonluk yaşamak, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum”
Trabzonspor forması giyeceği için epey heyecanlı olduğunu belirten Visca ise, “10 seniçin daha sonra bugüne de geldik. Çok heyecanlıyım. Göksel Lider benim babam üzeredir. Çok teşekkür ediyorum. Bana müsaade verdi. Bana yıllar boyunca fazlaca teklif geldi lakin beni bu kadar isteyen bir kulüp olmadı. Heyecanlıyım, memnunum, motiveyim. Trabzon’a gideceğim. Çok istekli gideceğim. yine şampiyonluk yaşamak, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Abdullah Avcı, benim öğretmenim. Çok istekli gideceğim. 2-3 sene, Türkiye futbolunda en değerli rol oynayacağımızı düşünüyorum. Ayrılmak kolay değil lakin hayli memnunum. Büyük bir topluluğa gidiyorum. İnşallah yeni liderle birlikte kupa kaldıracağız bu dönem. Abdullah Hoca’yla konuştuk. Beni hayli istedi, ben de onunla çalışmayı hayli istedim. Çok memnunum, öbür bir şey dememe gerek yok.”