Zorunlu askerlik tasarısı Meclis'e geldi

ahmetbeyler

New member
Kanun taslağı

LaPresse'nin temas kurduğu Zoffili, “Kamu hizmetindeki katılımcılar kültürel ve doğal mirasın korunmasından, kamuya yardımdan ve sivil korumadan sorumlu olacak” diye açıklıyor. Gençlerimiz aynı zamanda orduda istihdam ve eğitim almayı da seçebilecek.” “Birlik, basit ve somut bir sağduyu ile bu öneri aracılığıyla geleceğe ve gençlerin ve İtalya'nın iyiliğine bakıyor” diye ekliyor. Geçen 12 Mayıs'ta Vicenza'daki Alpini mitingi vesilesiyle, Birliğin lideri şunları söyledi: “Bu, kendilerini kurtarmaya, sivil korumaya, ilk yardıma, ormanların korunmasına adayabilen insanlarla birlikte harika bir yurttaşlık eğitimi biçimidir. Bir zamanlar Udine'den biri Bari'ye gitti, Bari'den biri de Udine'ye gönderildi, okulunu bırakıp çalışmak zorunda kaldı. Artık böyle olmayacak. eve yakın bir yerde yapılacak“. Bu vesileyle, Veneto Bölgesi başkanı Luca Zaia da olasılıklara açık göründü ve “tıpkı Alpler gibi toplumunuz adına kendinizi harcayarak elde edilebilecek bir deneyimden yana olduğunu” söyledi. askerler bize öğretiyor. Mezun olduktan sonra yaptığım, engelli ve yaşlı insanlara yardım ettiğim bir vicdani retçi olarak bunu söylüyorum. Bundan sonra formlar ve yöntemler ulusal düzeyde kararlaştırılacak.”

Sunumları Yönetiyoruz Soru Zamanı

“Zorunlu askerlik hizmetinin yeniden getirilmesine karşıyız çünkü gençlerin kendilerini okumaya ve çalışmaya adamaları gerektiğini ve onlara askeri eğitim vermeye gerek olmadığını düşünüyoruz. Yarın Meclis'te Soru Zamanımızı Bakan Crosetto'ya sunacağız. Geçmişte konu hakkında kesinlikle kabul edilebilir pozisyonlar dile getirmiş ve kendisine hükümetin zorunlu askerlik konusundaki yöneliminin ne olduğunu sormuştu. Anakronik tartışmaları alevlendirmek yerine gelecek hakkında düşünmek yerinde olacaktır: aslında mevcut uluslararası durum, ortak bir Avrupa savunmasına olan ihtiyacı giderek artırıyor”. Bu, Noi Ilımlıların başkanı Maurizio Lupi tarafından ifade edildi.

Tepkiler

Demokrat Parti ve 5 Yıldız Hareketi liderleri Elly Schlein ve Giuseppe Conte de buna karşı çıkıyor: “Çocukların, onları askere gitmeye itecek zorunlu askerlik hizmeti isteyen bir politikaya ihtiyaçları yok. Beş yıldızlı lider, sosyal medyada, kask takan ve doğrudan yeniden silahlanmaya ve savaşa yönelen, geleceği yok eden bir politika” diye yazıyor. “Çocukların, ihanete uğramış bir neslin haklarını savunan bir İtalya'ya ihtiyacı var” diye ekliyor. Conte şöyle yazıyor: “Çocuklarımızın ömür boyu güvencesizliğe karşı topyekün bir mücadeleye ihtiyacı var.” Çocuklarımızın artık eksik ücret almamak için yasal asgari ücrete ihtiyaçları var. Çocuklarımızın ücretsiz stajlara, sömürüye yeterince söz söylemesi gerekiyor. “Çalışmak” diyenler yeter. karşılığında deneyim ve görünürlük sunuyorum.” “Geleceği tüfeğin değil gençlerin elinde görmek istiyoruz.” Demokrat Parti sekreteri Elly Schlein, Città della Pieve'deki (Perugia) bir seçim etkinliğinin oturum aralarında.