Flamenko, devasa aylar ve yaz fırtınalarından: 11. Haftanın Fotoğrafları
Farklı olamazlardı, ancak herkes çok göz: Bu haftanın fotoğrafları, diğer şeylerin yanı sıra, devasa bir ayın, tutkulu bir performans sırasında flamenko dansçısından ve gece gökyüzünü aydınlatan dramatik bir yaz saatinden geçen bir uçağı gösteriyor. Ama oyunda da küçük bir mizah var, bu sefer iki hayvan şeklinde: görünüşte insan davranışını gösteren bir köpek ve sabırla otobüsü bekleyen kahverengi bir tavşan.

Janina

Janina
(Resim: Thomas Ruppel)
Model yerler Janina Fotoğrafçı Thomas Ruppel için bir taburede. “Çoğunlukla kameramın önündeki insanları tüm güzellikleriyle göstermeye ve bazı kafa hikayeleriyle otantik ifadeler getirmeye çalışıyorum.” Kayıt zarif, aynı zamanda melankolik bir ruh hali yayar.
flamenko

flamenko
(Resim: Rantal)
“Yapabildim flamenkoFreiburg Okulu. Flamenko dansçılarının sanatsal hareketleri büyüleyiciydi, “diye hatırlıyor Rantal. Dansçı, bu fotoğrafta ikna edilen dinamikler ve hareketle geleneksel dans elbisesinin kollarını zarif bir şekilde sallıyor.
Köpek ile Rayas

Köpek ile Rayas
(Resim: klicker3d)
Sokak fotoğrafçılığında sınıflandırılan bu kayıtta, bir köpek, gölgeler soldan yola düşerken boş bir yaya geçişini geçer. Sahibi görünmez kalır, köpeğin giydiği tasmayı tanımak zordur. Bu insan hayvanı yapar, görünüşe göre şehirde özgürce, mutlu ve kendinden emin. Küçük bir günlük mizah parçası. Klicker3d görüntüyü uygun şekilde arar “Köpek ile Rayas“(” Rayas “” Stripes “için İspanyol,” Köpek “” köpek “için İtalyandır).
!

!
(Resim: MKO800)
Spiral merdiven daha da artıyor gibi görünüyor, kayıt beklentisi onu sonsuz görünmektedir. Fotoğraf dizisinde “! Up” MKO800 birkaç merdiven yakalar. Kayıtta “!“Salı günü fotoğrafımız, açık renklendirme dikkati görüntünün merkezine ve dolayısıyla merdiven trompetinde yukarı doğru yönlendirirken, merdivenlerin karanlık alt kısmı doğal bir çerçeve gibi davranıyor ve bu aspirasyon etkisini arttırıyor.
Etherman'ın gece otobüsünü bekliyorum

Gece otobüsünü bekliyorum
(Resim: Etherman)
Küçük kahverengi tavşan akşamları sokakta bir çim üzerinde oturur. “Gece otobüsünü bekliyorum“, Düşünebilir. Bulutlu ön ve arka plan hayvana odaklanırken, hassas bir bokeh etkisi bir otobüs geçişinin ışıklarını büyük ölçekli soyut dairesel formlara dönüştürür. Etherman tavşanın kentsel ve doğal ortamı arasındaki kontrastı yakalar.
Uzaktan

Uzaktan
(Resim: Jürgen Plietz)
Gökyüzüne hakim olan ve uzun bir tren çeken büyük bir ayın üzerinde bir uçak uçar uzaktan. Jürgen Pietz, “A380 görebilirsiniz. Bu, mülkümdeki bu rotada düzenli olarak uçuyor. Bu fotoğraf az değiştirildi, sadece biraz genişledi” diyor. “Uzun yıllar boyunca ayın önündeki hareketleri fotoğraflamaya çalıştım. Bu her zaman bir meydan okuma, çünkü aydan nesnelerin her zaman veya çıkarılması bir hareket anahtarına zıttı.”
Flaş

Flaş
(Resim: Fritz Pink)
Mor bir flaş zamanla parlar ve fritz pembesinin adını verir “Flaş“. Kırmızı ve kara gökyüzünün önü, flaş için mükemmel bir sahne sunar ve tam yoğunluğunda parlamasına izin verir. Görüntünün kenarındaki fener, aynı zamanda sahnenin üzüntüsünü vurgular ve bütününe biraz korkutucu bir atmosfer verir.
Bu haftanın tüm fotoğraflarını tekrar genel bakışta bulabilirsiniz:

Cumartesi: Janina
Nikon Z 8 | 40 mm | ISO 160 | F/2.8 | 1/125s (resim:
Thomas Ruppel
)))
(CBR)